American Horror Story: Hotel

Обикновено сме доста по-активни в отразяването на рекламните материали на отделните сезони на „American Horror Story”, но ни писна любимите ни, типични за поредицата, стилизирани и бая откачени спотове да не са достъпни за нашата територия (и следователно да не можем да ги гледаме). А пък тези, които все пак изнамерим отнякъде, за да ви представим, да бъдат изтривани, след като сме пуснали новината. По тази причина, в знак на протест, решихме този сезон да си починем – единствените видеа, които представихме, бяха в първия ни материал, посветен на новия сезон, който е озаглавен „American Horror Story: Hotel”.

Сега обаче се включваме с един от другите емблематични за сериала и за рекламната му кампания елементи, а именно началните надписи, които винаги са изключително радващи. Този път също не е изключение. Вижте ги, преди да са ги изтрили.

Рискуваме да пуснем и един трейлър – надяваме се да се задържи поне няколко дни.

Please enable Javascript to watch this video

Припомняме ви и кой кой е в новия сезон: Лейди Гага е в ролята на графиня Елизабет, богатата собственичка на хотела, която страда от „древен кръвен вирус” – с други думи, е вампир. Тя е част от любовен триъгълник, включващ героите (също вампири) Донован на Мат Бомър и наскоро превърнатия модел Тристан Дъфи на Фин УитрокЕван Питърс е Джеймс Марч – човекът, построил хотела през 1930 г. като място, където да крие убийствените си активности.

Анджела Басет е актриса на име Рамона Роял, бивша любовница на графиня Елизабет, която търси отмъщение. Кати Бейтс е Айрис, майка на Донован и управител на хотела. Сара Полсън е Сали, гостенка на хотела, наркоманка и приятелка на графинята и враг на Айрис. Денис О’Хеър е филмова икона и травестит, известен с прякора Лиз Тейлър. Уес Бентли е детектив Джон Лоу, който разследва убиец, известен като Ten Commandments Killer, а Клои Севини е неговата съпруга. Лили Рейб е небезизвестната убийца Айлийн Уорнос, Макс Грийнфийлд е наркоман, Наоми Кембъл е Клаудия, редакторка на Vogue, Медхен Еймик е майка на болнаво дете, а Меър Уинингам ще е хотелската перачка.

Лейди Гага

Премиерата на „American Horror Story: Hotel” е 7 октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *