„Roadies” - Карла Гуджино и Люк Уилсън

Забавихме се повече от седмица с тази новина, защото все се надявахме, че поредицата „Roadies” на Камерън Кроу ще излезе малко повече „наяве” – един свръх-кратък тийзър не е много достатъчен, за да си създадем впечатления. Но пък сме верни почитатели на режисьора, затова ще разчитаме, както правят това и Showtime, на майсторството му – знаем, че ще задържи вниманието на зрителите за първоначално планираните 10 епизода. Негови са идеята, сценариите и режисьорските отговорности, а сюжетът проследява безразсъдното, романтично, забавно, а понякога и мъчително ежедневие на изключително успешната рок-група „Staton–House” през погледа на „невидимите герои” – екипа зад сцената.

Проектът преминава през много промени, най-важната от които е оттеглянето на Кристина Хендрикс. Според Variety Кроу изцяло е пренаписал пилотния епизод и самия образ за Карла Гуджино, която се включва на мястото на Хендрикс в ролята на Шели – „оперативен” мениджър на групата и дясна ръка на героя на Люк Уилсън, който е мениджъра, отговорен за турнето. Поредицата е анонсирана като комедия и може би ще носи духа на любимия ни „Почти известни”, а също така очакваме с нетърпение и саундтрака, защото с този режисьор може да се разчита на епохални и важни за историята на музиката парчета!

Изпълнителен продуцент на сериала е не кой да е, а самият Дж. Дж. Ейбрамс (как намира време и за това, при положение, че работи по „Star Wars”?!); останалите роли са разпределени между Имоджен Путс, Рейф Спол, Питър Камбор, Киша Касъл-Хюз.

Премиерата на „Roadies” се очаква през 2016 във всички платформи на Showtime.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Болно ми е, че Камерън Кроу напоследък няма успехи, но пробвах да гледам Aloha и… човекът сам си е виновен. В сценария уж по принцип е най-железен, но на Aloha сюжетът беше каша още след петата минута, а на десетата вече го спрях, защото ме заболя главата. Къде се изгуби този автор, който измисли и Almost Famous, и Джери Магуайър, и Fast Times at Ridgemont High, който уж беше пръв ученик на един от на-добрите разказвачи в киното Били Уайлдър… Много ми се ще да си върне формата някой ден.

  2. „Aloha“ така го съсипаха от критика като излезе, че още не съм се престрашил да го гледам… а и май критиката верно е била заслужена.

  3. Камерън Кроу си остава голям, ако ще да снима лайно 3 часа. That’s it.

  4. E, за това никой не спори. Просто предпочитам да гледам добри негови филми, а не лайна.