Нов трейлър на „Joy” с Дженифър Лорънс, Брадли Купър и Робърт де Ниро

от на 2015-10-23
 

Дженифър Лорънс - Joy

Преди няколко месеца видяхме първия трейлър на новия филм на Дейвид О. Ръсел и Дженифър Лорънс – приятно изглеждащата история „Joy”, в която компания на Лорънс правят старите приятели на Ръсел, Брадли Купър и Робърт де Ниро. Сега, с наближаването на премиерата, 20th Century Fox представят още един, малко по-дълъг и по-подробен трейлър, който дава малко по-ясна представа за историята и подхода към нея.

След „Наръчник на оптимиста”, този път Де Ниро играе бащата на Лорънс, не на Купър, и покрай тази подробност се замислихме за доброто старо време, когато ролите му бяха почти винаги главни, не второстепенни. От друга страна, напоследък най-добре се представя точно във филмите на Ръсел, така че няма да се оплакваме. Лорънс също се справя отлично – личи си още от трейлъра, а и не е никаква изненада. Доколко историята ще ни допадне, тепърва предстои да стане ясно, но имаме доверие на режисьора (и на целия екип).

Вижте още официалния синопсис и един плакат, който е почти кадър от трейлъра, но същевременно е много подходящ за премиерата по Коледа…

плакат

„Joy” е лудата история на четири поколения от едно семейство, в центъра на която е момичето, което ще се превърне в жена, създала бизнес династия и превърнала се в истински матриарх. Предателство, измама, изгубена невинност и белезите на любовта се преплитат в тази напрегната, емоционална и много човешка комедия за това какво означава да си шеф на семейството и шеф на бизнес начинание в безмилостния търговски свят. Съюзниците стават врагове, а враговете става съюзници – както в семейството, така и извън него, а духът и неудържимото въображение на Джой я пренасят през разразилата се буря. Подобно на предишните филми на Дейвид О. Ръсел „Joy” прескача жанровите граници, за да разкаже една история за семейство, лоялност и любов.

Режисьор и сценарист на „Joy” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите са Дженифър Лорънс, Брадли Купър, Робърт де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Медсън, Изабела Роселини, Даян Лад, Дона Майлс, Елизабет Рьом и други.

Премиерата е 25 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Pacino
  2015-10-24 at 19:00

  Уникален ми се вижда, ше да е в топ 3 за годината…. „To Love Somebody „

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-10-26 at 00:16

  Дейвид О. Ръсел започва все по-интензивно да ми въздества като Майкъл Ман, демек – никак.

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2015-10-26 at 00:33

  Съвсем не ми се вижда уникален тоя филм. Напротив – вижда ми се като всички неща, които ми бутат като пипер за кихавица в последните 7-8-10 години, убеждавайки ме, че са страаааашни. Нека го видя де, филм не отказвам. Ама просто си мирише отсега.

  Отговор

Коментирайте