Нови официални снимки от суперзлодейския „Suicide Squad”

от на 2015-10-30
 

Преди няколко дни в нета се появиха няколко нови снимки от комиксовия суперзлодейски „team-up” на Дейвид ЕйърSuicide Squad”, които съвсем съзнателно не публикувахме. Те бяха сканирани от най-новия, посветен на филма брой на списание „Empire” и съответно качеството им беше доста лошо, затова решихме да изчакаме да се появят в по-качествен вариант и така да спазим традицията да не показваме неофициални неща от филма. Преди време чинно си изчакахме първия трейлър, който беше изтекъл предварително, и щеше да е тъпо да се бяхме наметкали на съвсем обикновени кофти снимки.

Сега, след като печатното издание на „Empire” вече е в реповете, най-накрая получаваме официален вариант на въпросните снимки, заедно с различните колекционерски корици на списанието и няколко допълнителни кадъра. Вижте.

Не бяхме мега впечатлени от първия трейлър, но смятаме, че „Suicide Squad” има потенциал, и сме страшно любопитни какво ще се получи в крайна сметка. По думите на Дейвид Ейър ни очаква нещо различно от класическия комиксов филм:

Знаете ли, всички тези филми са за побеждаването на злия извънземен робот от шибаната планета Х, преди той да унищожи света с тиктакащия си часовник. И на кого му пука, ебаси? Но имаме тази история за борба и изолация, за хора, които са били доста зле и на които изведнъж е хвърлен спасителен пояс… това не е толкова лошо… харесва ми да мисля за това като за комиксов филм 2.0.

За финал завършваме с две от неофициалните снимки, които още не са се появили с добро качество, но въпреки това ги пускаме, тъй като са доста яки и затова си заслужава да си плюем малко на принципите.

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2015-10-30 at 12:11

  от Хелбой насам, това ще е първия комиксов филм, за който не знам нищо за сюжет, герои…… като изключим Жокера

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-10-30 at 12:20

  Аз знам достатъчно, за да се надявам… щото тва верно има потенциала да е много добро. :) Кефи ме как DC вместо да стартират cвоя origin вселена, която последователно да следва героите и сюжетните нишки, които в крайна сметка ще ескалират до двойния ансамблов екшън „Justice League“, всъщност ни запознават по-фрагментарно със своите персонажи и с драмите им, което предполага не един, а няколко prequel филма (включително за Батман и Жената-чудо). Ако си изиграят картите правилно, ще отнесат „Марвъл“ – не като боксофис, а чисто като комиксово кино.

  Отговор

 • radi
  2015-10-30 at 14:39

  Абсолютно

  Отговор

 • Gogoto
  2015-11-03 at 11:23

  Не съм вярвал, че ще го кажа някога, но… Джай Кортни изглежда супер добре!

  Отговор

 • Die Dienstgradbezeichnung Colonel
  2015-11-03 at 16:15

  Не бих казал, че Джай Кортни изглежда супер добре, но поне не дразни визуално.

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2015-11-03 at 17:44

  Джай Кортни беше много стабилен във филма на Ръсел Кроу.

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2015-11-03 at 22:00

  На Джай Кортни проблемът му не е в изглеждането…

  Отговор

Коментирайте