„The Gamechangers” - Даниел Радклиф

Честно казано, изненадани сме, че толкова рано излиза трейлър на „Grand Theft Auto” с  Даниел Радклиф и Бил Пакстън, който от известно време насам (най-вероятно заради съдебния иск от страна на Rockstar Games) носи заглавието „The Gamechangers”. Снимките на филма започнаха в края на април и не очаквахме, че ще видим кадри по-рано от края на октомври и даже си мислехме за началото на следващата година. Явно когато  става дума за телевизия или конкретно за BBC Two, които са продуценти на филма, сроковете са доста по-кратки.

The Gamechangers” разказва историята на сблъсъка между Сам Хаузър (Радклиф), който е създател на изключително популярната, изпълнена с насилие, противоречива видео игра „Grand Theft Auto”, и християнския адвокат Джак Томпсън (Пакстън), който всячески се опитва да спре продажбите на играта, защото тя покварява младите хора.

Филмът е създаден по романа „Jacked” на Дейвид Къшнър, сценарият е дело на Джеймс Ууд („Ambassadors”), а режисьор е Оуен Харис, чиито „Kill Your Friends” очакваме с интерес. Вижте първия трейлър (чрез Tumblr).

Определено ни е любопитно какво се е получило, макар че не възлагаме големи очаквания. Каквото, такова – ако не друго поне ще може да се порадваме на Бил Пакстън, пък било то и в ролята на подобен мазник.

Още веднъж, режисьор на „The Gamechangers” e Оуен Харис, а освен Даниел Радклиф и Бил Пакстън, в ролите ще видим Джо Демпси, Лекс Кинг, Ник Борейн, Д. Дейвид Морин, Джеймс Александър и други.

Премиерата е 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments