Лице назаем?

Ако сте пропуснали да разберете какво представлява проектът „Leatherface”, можете да се отбиете тук и да наваксате с няколкото ни новини до момента. Накратко: суровата и безкомпромисна хорър емблема „The Texas Chain Saw Massacre” на Тоби Хупър скоро ще си има предистория, в която ще видим убиеца с моторна резачка като хлапе. Не ни питайте какви са ни чувствата по повод предстоящия филм, тъй като и ние не сме съвсем наясно с тях.

Продукцията вече си има чисто нов постер, който дори (с леки уговорки) става:

Leatherface

Тревожна подробност: снимките на филма са се провели в България, което в повечето случаи е гаранция за слаби творчески резултати, но да се надяваме, че нещата все пак няма да се окажат крайно трагични. Травмата ни от художествени престъпления като „Денят на мъртвите” на Стийв Майнър, „Конан Варварина” на Маркус Ниспел и „Черната Далия” на Брайън Де Палма е прекалено дълбока, за да не сме параноични, пък дано този път (по изключение) бъдем приятно изненадани.

Leatherface” е режисиран от Александър Бюстило и Жулиен Мори по сценарий на Сет М. Шърууд, а в ролите са Сам Страйк, Лили Тейлър, Стивън Дорф, Никол Андрюс, Юлиян Костов, Ванеса Грас, Джеймс Блор, Велизар Бинев, Сам Коулман и Фин Джоунс.

Премиерата се очаква по някое време през 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. От българските имена в каста ми се додрайфа, но фокусирането върху винаги прекрасната Лили Тейлър ми помогна да дойда на себе си.

  2. Българските актьори са по-голямото зло. Постера с леки уговорки минава за посредствен, което се очаква от филм сниман в България (?!?) с участието на Юлиян Костов (WTF???). Само при споменаването ми потича кръв от носа…

  3. Ей какви сте вие бе? Защо да е ниско качеството на продукциите снимани в България? И в 20те тъпи статийки в тоя гнусен сайт сте споменали, че се тревожите и проблема ви бил, че сниман в България. Актьорите тук са на такова ниво на каквото се очаква от тях за съответните роли. Продуцирането е много на ниво – все пак говорим за хора дошли да снимат тук за по-евтино. Аре стига..вие какво освен тия статии заснехте и произведохте? България ще се развива като кино-дестинация..точка! Дразнят ме такива холивудо-американо-западно първенюта..нямам нищо против Холивуд и Запада, но имам против неистовото мучене когато става дума за БЪЛГАРИЯ – моята страна и родина./ Като не ви харесва всичко – що не си палите джапанките нанякъде.