Аманда Сейфрид и Балтазар Гети

Отдавана не ме писали за предстоящото завръщане на култовия сериал „Туин Пийкс”, чиито снимки текат в момента в щата Вашингтон, и решихме да се включим с една новина от изминалите няколко дни, която прави очакването ни дори още по-голямо.

TV Line съобщават, че към актьорския екип (извън няколко познати имена като Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейна Ашбрук и евентуално Шерилин Фен, той се пази в тайна, за да може „удоволствието на зрителя да е по-пълно”) се присъединяват Балтазар Гети и любимата ни Аманда Сейфрид.

Подробности за ролите на двамата очаквано липсват, но героинята на Сейфрид се описва като „нова за сериала” и „една от главните и най-важните в историята” – от TV Line спекулират, че тя ще е дъщерята на Дейл Купър и Ани Блекбърн. Ние няма да се пънем да мислим какво точно ще играе – харесваме я много и ще ѝ се изкефим независимо от ролята. От своя страна слуховете за Гети са, че той ще се превъплъти във вече съществуващ герой.

По случай секретността, ето какво казват Дейвид Линч и Марк Фрост:

Толкова сме щастливи, че хората се вълнуват от завръщането си към мястото, където започна всичко. Като всяка добра мистерия, всичко трябва да е пълна тайна и ще се радваме, ако всички помогнат нещата да си останат така.

Ние сме окей с тази молба (и философия за живота) и няма да публикуваме никакви неофициални снимки и информация от сериала.

Дейвид Линч и Марк Фрост са автори на сценария на всички епизоди от новия сезон, а Линч ще е и едноличен режисьор. Първоначално обявената бройка епизоди на сезона беше 9, но впоследствие директорът на Showtime Дейвид Невинс съобщи, че най-вероятно ще са 18.

Туин Пийкс” се завръща по Showtime през 2016, точно 25 години след премиерата си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments