Тийзър трейлър и плакат на „The Angry Birds Movie”

от на 2015-09-25
 

The Angry Birds Movie

Who’s Bad?

Отдавна знаем, че стартиралият като игра за мобилни телефони попкултурен феномен „Angry Birds” ще атакува големия екран под формата на пълнометражен анимационен филм и ето, че най-накрая можем да видим как ще изглежда. Rovio и Sony разпространиха първия тийзър трейлър на филма, озаглавен „The Angry Birds Movie”, който ни запознава с главните герои – раздразнителния Ред, бързака Чък и избухливия (буквално) Бомб. Тримата приятели винаги са били аутсайдери на техния остров, населен с птици, но когато на прага им се появяват зелени прасета с мистериозна цел, от тях зависи да спасяват положението.

Окей, не сме впечатлени особено от този трейлър – не ни беше кой знае колко забавен, но реално ние не сме основният таргет, въпреки че сме големи почитатели на играта. Предполагаме, че дечурлигата ще си загубят ума, точно както го правят и по „Миньоните”. Всъщност очакваме „The Angry Birds Movie” да бъде точно като самостоятелния филм за малките жълти гадове – изграден от поредица скечове (някои работещи, други не), споени със схематична и лишена от вдъхновение история, но като цяло забавен филм, с който може да убиете няколко часа.

The Angry Birds Movie

Режисьори на „The Angry Birds Movie” са Клей Кейтис и Фъргал Райли, а в оригинал в ролите ще чуем Джейсън Судейкис, Джош Гад, Дани Макбрайд, Мая Рудолф, Кейт МакКинън, Тони Хейл, Кийгън-Майкъл Кий, Бил Хейдър, Питър Динклидж и други.

Премиерата е 20 май 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • legrandelf
  2015-09-25 at 12:58

  Изглеждат зле (от фенска гледна точка). Какъв е тоя миниън-образен и продълговат Ред? Формата на Чък е още по-потресаваща. Единствено Боб се доближава, макар че обратната захапка и малките му очета също ме дразнят. Матилда дори не я отразиха, а тя е важен керъктър; същото важи и за Blues.

  Аре бегайте бе!

  Terrible.

  Отговор

 • 2015-09-25 at 18:58

  Верно, че ти беше ултра фенче. :)

  Отговор

Коментирайте