Inglourious Kunts: Епизод XVII – Ревю на „Коса“ (1979)

от на 2015-08-14
 

Новият епизод на Inglourious Kunts е твърде ретро, но не лъха на нафталин. Ухае на цветя, мир и безразборен секс. Леките наркотици са разрешени, даже задължителни, защото Светли Дамянова и Циничния Елф си скубят „Коса”-та в рубриката „2 Kunts 1 Couch”.

Може да научите защо толкова много харесваме тази неостаряваща и най-вече неопадаща класика, дело на великия режисьор Милош Форман. Кефят ли ни Джон Савидж (Клод), Трийт Уилямс (Бъргър) и Бевърли Д’Анджело (bewooobs!), ще разберете само, ако изтърпите фенските ни брътвежи до края на епизода.

Имаме огромно уважение към културната и социална стойност на този филм, въпреки, че предпочитаме да се къпем и по възможност да не живеем на улицата. Но над всички шеги и закачки стоят гълъбовото краче на мира и доста изтърканият слоган „Make Love, Not War”.

Let the KUNTshine in…


коментари
 
Отговорете »

 
 • toto
  2015-08-14 at 12:18

  Като се замисли човек, то и в „Амадеус“ Том Хълси (Моцарт) и Ф. Мъри Ейбрахам (Салиери) стигнаха пика си- ни преди, ни след това направиха такива могъщи роли като в драмата на Форман.

  Отговор

 • ТТТ
  2015-08-14 at 13:02

  Man on the Moon и Джим Кери, The People vs. Larry Flynt и Уди Харелсън – не че двамата нямат и други готини роли, но лично за мен това са им най-добрите :) А специално Man on the Moon ми е може би любимият филм (хайде, да кажем – сред на най-любимите :))

  Отговор

 • Vlad
  2015-08-19 at 09:39

  Джон Савижд не е никак лош в „Ловецът на елени“

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-25 at 14:15

  Чуд(ес)ен епизод. :)

  Отговор

Коментирайте