Макс фон Сюдов

Ако някой ни беше казал, че броени дни след като разбрахме за включването на Иън Макшейн в 6-ти сезон на „Игра на тронове”, не само ще получим нова голяма кастинг новина, но в известна степен тя ще бъде по-вълнуваща, нямаше да му повярваме. Ето обаче, че точно това се случва. НВО официално съобщиха, че към актьорския екип на новия сезон на сериала се присъединява нямащият нужда от никакво представяне, легендарен актьор от шведски произход Макс фон Сюдов.

За разлика от случая на Макшейн (не знаем никакви подробности за героя, който той ще изпълнява), този път разполагаме с известна информация. Сюдов ще влезе в ролята на „Триоката врана” – мистичната фигура, която се явява в сънищата на Бран, привлича го на север и в последствие става негов ментор. Герой, който е добре познат на почитателите на сериала, тъй като вече сме го виждали на екран в изпълнение на Стюарт Роджър. Въпреки че линията на Бран, който изцяло отсъстваше от 5-ти сезон, ще е една от най-застъпените в новите епизоди, очаква се Макс фон Сюдов да няма много екранно време.

Принципно тук няма какво да коментираме – Сюдов е легенда, която може да се справи с всяка роля, а тази му пасва идеално и ще го гледаме с огромно удоволствие. А преди това ни предстои да го видим и в суперочаквания „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” на Дж. Дж. Ейбрамс.

Припомняме, че според официалната информация на НВО „Игра на тронове” ще завърши със своя осми сезон, но не се изключва възможността за евентуално продължение или предистория в света на Вестерос. Шести сезон ще дебютира следващата пролет, а ако все още не сте го направили, приканваме ви да видите посветения на сериала и на романите на Джордж Р. Р. Мартин, специален епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *