Не сме имали повод да пишем за предстоящия „Ловци на духове” филм, откакто получихме няколко официални (и неофициални) снимки на главните героини, но сега решихме, че първият ни поглед към Крис Хемсуърт в ролята на секретаря/асистент/рецепционист Кевин не може да бъде подмината с лека ръка. Не е кой знае какво като снимка, но пък е Тор в униформа на ловец на духове. И вижте колко щастлив  изглежда…

Крис Хемсуърт

Според по-запознати, снимката (която очевидно е от снимачната площадка) е част от работния процес, а не просто Хемсуърт, който се прави на олигофрен. Моторът, който е яхнал, също хваща окото с подобренията и апаратурата в багажника, но за нас най-важен си остава фактът, че Кевин е облечен в униформа – много е възможно точно това да е причината за доволната му физиономия.

Използваме тази новина и да споменем няколко евентуални и любопитни появи, които обаче не съвсем сигурни – дори и 100% официални (а не сме сигурни, че тези са такива), кратките „камеота” понякога отпадат преди филмът да стигне големите екрани и после ги гледаме само сред отпадналите сцени на Blu-ray изданието. Също така, напълно ще ви разберем, ако не искате да си разваляте изненадата в киносалона – сега е моментът да спрете да четете. Ако сте прекалено любопитни обаче, слуховете включват имената на Бил Мъри, Дан Акройд и Ози Озбърн.

Уиг и Макарти са Ерин Гейблър и Аби Бергман – автори на книга, чиято теза е, че духовете наистина съществуват. Няколко години по-късно героинята на Уиг Ерин печели престижна учителска позиция в Колумбийския университет, но след като книгата ѝ отново влиза в общественото полезрение, тя е изхвърлена с подигравки от учените среди. Впоследствие Гейблър се събира отново с Бергман и останалите две, борещи се с фантоми и носещи протонни раници дами и получава сладко отмъщение, когато призраци нападат Манхатън и тя и нейният екип трябва да спасяват света.

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл К. Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Нийл Кейси и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *