Първи поглед към Майкъл Фасбендър в „Assassin’s Creed”

от на 2015-08-28
 

Assassin's Creed Fanart

По всичко изглежда, че след години на подготовка и отлагания, екранизацията по изключително популярната видео игра на Ubisoft „Assassin’s Creed” най-накрая ще започне снимки под вещото ръководство на режисьора Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). В главната роля е Майкъл Фасбендър и именно него откриваме в първия официален кадър от филма, разпространен от Yahoo!.

Преди да видите снимката обаче, едно малко уточнение. Според официалната информация героят, който ще изпълнява Фасбендър, се нарича Калъм Линч и не присъства във видео игрите, а е специално създаден за филма. За успокоение на феновете обаче, той ще носи всички характеристики на герой от игрите. Както личи от първата снимка, визуално са го докарали, да видим как ще се справят с по-важната част.

Майкъл Фасбендър

Малко ни прилича на Д-р Хаус, който си е сложил качулка, а не на Фасбендър, ама карай. В допълнение към снимката получаваме и официален синопсис:

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

На този етап няма какво да коментираме – имаме обещаващ творчески екип и ще стискаме палци да им се получат нещата.

Още веднъж, режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел. Сценария е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршал, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • Exgenesis
  2015-08-28 at 16:30

  Да се надяваме и филма да е супер, както беше и играта…

  Отговор

 • Riddick
  2015-08-28 at 16:33

  и аз съм много фен на игрите, без 3-та, която не ме грабна, и си мисля, че е крайно време да видим хубав филм по игра, това и Ънчартед са ми надеждите

  Отговор

 • Zhivko Petrov
  2015-08-28 at 22:46

  Това ми прилича на Калин Врачански, без майтап. Игрите съм ги играл до една по няколко пъти и съм фен, но са прекалено обемни, а синтезирането на сторито за 2 часа филм ми се вижда mission impossible, но ще поживеем и видим. Я колкото до филмите по игри, на които не съм фен, чакам с голяяяямо нетърпение да видя екранизацията на The Last Of Us. Това е най-култовата игра евър мейд и горя да видя какво ще направят. :)

  Отговор

 • Exgenesis
  2015-08-29 at 12:07

  Нещото което ще ни отвее главите се нарича WarCraft и се надявам да е пипнат майсторски от Duncan Jones. Фен съм на култовата игра и Duncan Jones ми харесва като режисьор, но дали ще има яки топки да се справи с това начинание, както навремето се справи Питър Джаксън с Властелина?

  Относно Assassin Creed – най-яката си остава първата – средновековието – култова!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-12-28 at 00:03

  Леле, тоя филм как могъщо се издъни – и художествено, и финансово 😀

  Отговор

Коментирайте