Jungle Book

Disney новините продължават да валят – на D23 студиото предложи на почитателите на високо-технологичните съчетания между игра на живо и фотореалистичен CGI първи поглед към „The Jungle Book” на Джон Фавро. Всеки познава историята на детето Маугли (10-годишният Нийл Сети), отгледано в джунглата от семейство вълци и наставлявано от черната пантера Багира (с гласа на Бен Кингсли).

плакат

Съвсем миниатюрна част от приключенията, които се случват на Маугли по пътя му към хората, бяха представени на публиката на D23, която се оказала екзалтирана от припяването на Бил Мъри – в ролята на мечока Балу, и от забавните моменти с орангутана Крал Луи, който говори с гласа на Кристофър Уокън. Добавяме отново, че във филма участват и Идрис Елба (като гласа на свирепия тигър Шир Хан), Скарлет Йохансон (питонът Ка говори с нейния глас), Лупита Нионг’о (майката-вълчица Ракша) и Джанкарло Еспозито (водача на вълчата глутница Акела).

От видените кратки кадри, спецове на тема кино в Калифорния са стигнали до заключение, че и „The Jungle Book” и „Pete’s Dragon” (който ще излезе на екран на 12 август 2015) са доста меланхолични и дори тъжни и най-малките зрители (за които все пак са предназначени подобен тип филми) може би ще си тръгнат разстроени…

Адаптацията по Киплинг, която обещава перфектно сливане на елементите от игралното кино със съвършени CGI техниики,  ще се появи на екран на 15 април 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *