American Horror Story: Hotel

Досега не сме имали повод да пишем отделна новина за „American Horror Story: Hotel” и само сме споменавали предстоящия пети сезон между другото, но това не означава, че сме се отказали от сериала на Райън Мърфи и Брад Фалчук – просто знаехме (от досегашния ни опит), че скоро ще започнат да валят десетки клипове, плакати и разнообразни рекламни материали, последвани от напълно откачените начални надписи, и ще имаме предостатъчно поводи да пишем по темата.

Има време до премиерата – „American Horror Story” по традиция започва октомври месец по FX, но вече можем да започваме да загряваме с два от типичните откачени и стилизирани спотове, които преобладаваха и в рекламните кампании на предишните сезони. Вижте ги и както обикновено, не очаквайте особена яснота за случващото се в сезона, нито пък се надявайте да мернете познати лица.

Засега нямаме официален синопсис на сезона, но пък можем да изброим доста впечатляващия екип актьори: Лейди Гага ще е в ролята на Елизабет, богатата собственичка на хотела, Кати Бейтс е Айрис, която го управлява, Сара Полсън е гостенка на хотела на име Сали, Мат Бомър е Донован, Анджела Басет е актриса на име Рамона Роял, която често посещава хотела, Фин Уитрок е моделът Тристан Дъфи, Уес Бентли е детектив Джон Лоу, Клои Севини е съпругата му, Шайен Джаксън е модната икона Уил Дрейк, Денис О’Хеър е филмова икона, Дарън Крис ще е гост, който си докарва неприятности с героинята на Бейтс, Макс Грийнфийлд е наркоман, а Меър Уинингам ще е хотелската перачка.

За съжаление, Джесика Ланг няма да участва в пети сезон, но това вече го знаехме. Скоро сигурно ще свикнем с мисълта, а дано междувременно се появи информация, че Франсис Конрой ще има роля. Всъщност, очакваме още доста имена да бъдат обявени, част от тях добре познати.

плакат

Премиерата на „American Horror Story: Hotel” е 7 октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *