Нов тийзър трейлър и снимки от „Star Wars: Силата се пробужда”

от на 2015-08-28
 

Star-Wars-The-Force-Awakens-Empire-still-1

„There has been awakening” по отношение на трейлърите на „Междузвездни войни: Силата се пробужда”… sort of. В последно време новините и рекламните материали от „Star Wars” вселената се изливат с тонове, но едно нещо липсваше – нов трейлър. Очаква се такъв да се появи чак през есента, но сега получаваме нещо като компенсация. Чрез официалния Instagram канал на „Star Wars” бе разпространен кратък, но ефектен тийзър, в който за първи път виждаме главния герой (изигран от Джон Бойега) Фин да вади светлинния си меч.

A video posted by Star Wars (@starwars) on

По всичко изглежда, че ни чака зимна битка с мечове между Кайло Рен и Фин – освен разбира се, ако кадрите нарочно не са монтирани, така че да си помислим точно това. Също така ни се струва, че гласът, за който знаем, че принадлежи на героя на Анди Съркис – Върховният водач Снок (Supreme Leader Snoke), е една идея по-различен от варианта, който чухме в първия тийзър трейлър. Не е кой знае какво, просто споделяме.

В добавка ви предлагаме да видите още няколко задкулисни снимки от новото издание на списание Empire, посветено на филма, както и специалната корица за абонати („редовните” може да видите тук), която е украсена от превърналия се в любимец на милиони – още преди да е излязъл филмът – BB-8.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ивайло
  2015-08-28 at 12:32

  По казаното от Ейбрамс изглежда че Кайло Рен и героя на Анди Съркис ще са като Муул и Императора в Невидима Заплаха. Даже си мисля, че Кайло Рен ще обърне монетата втория филм, но да видим 😀
  Според мен Домнал Глийсън щеше да бъде доста по-добър джедай от Бойега, но се доверявам на Ейбрамс.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-28 at 13:41

  Определено на този етап на изглежда никак сюжетно оправдано Фин да е джедай (той е просто някакъв рандъм щурмoвак… уж), но не знаем почти нищо за сюжета, така че дано измислят добро извинение.

  Отговор

 • pavel717
  2015-08-28 at 14:02

  що ми се струва, че тоя негър е новия Джар Джар Бинкс
  (камъчето което ще потопи лодката)

  Отговор

 • Riddick
  2015-08-28 at 16:30

  Ивайло@
  и аз така мисля, само че ДЖ.ДЖ. е казал, че Кайло не е СИТ, явно е че са си секта тези „рицари на Рен“ , ама това не значи, че Съркисовия герой не е СИТ, аз лично се надявам.

  иначе и аз за Мейс Уинду джуниър съм за момента по-негативен, ма да видим

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-28 at 16:49

  Аз пък нямам грам проблем с актьора, просто ме притеснява персонажа как е вместен в цялата схема.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-29 at 14:14

  Ей, долно спамърче грозно…

  Отговор

 • Riddick
  2015-08-29 at 14:52

  всъщност Фин, може да е като Люк…..възмъжал малко по-късно. Както Кайло, който не е сит, така и той не е джедай, просто наскоро усетил се форс юзър.
  Не знам, ама ми се ще да има повече герои със светещи пръчки, след като не са сит, може би „Рен“ не са ограничени от правилото за „двамата“

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-29 at 15:10

  Люк е син на Анакин, тоест „the Force is unusually strong with him“, etc., докато Фин е по-скоро страничен герой по неволя, изведнъж оказал се в центъра на събитията, подобно на Хан (примерно).

  Отговор

 • Riddick
  2015-08-29 at 15:46

  Туше….това с Люк и семейното му положение ме обори.
  ама знае ли човек, в тия времена, от къде мое да фане мидихлориани…….. дано в новата трилогия, малко позабравят за тях

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-08-29 at 16:03

  Ейбрамс потвърди, че май дори не се споменават в седмия филм.

  Отговор

Коментирайте