Episode VII

Нов детайл за „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” – прекрасно, денят е съвършен!

До месец декември вероятно целият ни екип ще реагира така на всяка поява на нови и нови елементи от пъзела, който най-накрая ще бъде сглобен под вещото ръководство на Дж. Дж. Ейбрамс. В конкретния случай сега става дума за нов телевизионен спот, в който сме виждали повечето кадри, но… има и една изненадваща мащабна визия на строени имперски войски, която вече разбуни духовете в мрежата.

При вида на подредените армии в бяло – First Order Stormtroopers, първата и неизбежна асоциация на поколенията, които сме израснали във време с малко повече внимание към историята, е визуалната прилика с войските на Хитлер по време на Втората световна война. Разбира се, нищо не е случайно, особено грешките, които човечеството допуска в своята история – може пък вкарването им в продукт на съвременния ентъртейнмънт да предпази хората от бъдещето от нелепо „потретване” на тема глобален военен конфликт…

Междувременно феновете в мрежата си „играят” с догадки – относно лъснатата каска на капитан Phasma, новия дизайн на имперските TIE изтребители, транспортните машини на военните части, както и външния вид на „AT-AT”/ Imperial Walkers или познатите от едно време канонерки (те бързо и лесно получиха прозвището „Turtle Walkers”). Сред персонажите, свързани с First Order, са Кайло Рен (Адам Драйвър), капитан Phasma (Гуендолин Кристи) и генерал Hux (Домнал Глийсън).

Предлагаме официално 2015-та да се съкрати – и след финала на лятното море директно да застъпва декември! Хората броят дните – остават около 130 до срещата с началото на новата трилогия. Също така, колкото повече приближава D23-сбирката на Disney, толкова по-сигурни сме, че… вече е време за истински трейлър!

Всякакви подробности относно предстоящия „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars Episode VII: The Force Awakens”), подписан от Дж. Дж. Ейбрамс, може да откриете в новините ни до момента. А ако все още не сте се абонирали за подкаста ни в YouTube – сега е моментът да го сторите и да видите „нърд”ския ни епизод посветен на сагата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *