Иън Макшейн ще участва в 6-ти сезон на „Игра на тронове”

от на 2015-08-02
 

Иън Макшейн

От време на време попадаме на мнения, че пети сезон на телевизионния феномен „Игра на тронове” бил разочароващ и отстъпвал доста по качества на предишните четири, но ние не споделяме подобни възгледи – според нас не само не беше разочароващ, но ни предложи и няколко от най-добрите епизода от началото на сериала.

Прибавете към това задоволство и факта, че вече голяма част от събитията изпреварват описаното в издадените до момента романи на Джордж Р. Р. Мартин, и вълнението ни как ще се развие историята в предстоящия нов сезон става още по-голямо. А в допълнение, имаме и още една причина да очакваме новите епизоди с голям интерес.

EW съобщиха, че към актьорския екип на сериала се е присъединил Иън Макшейнкойто вече е работил с НВО по „Deadwood” и е участвал във филми като „Кунг-фу панда”, „Sexy Beast”, „Карибски пирати: В непознати води”, „Снежанка и ловецът”, „Джон Уик” и други. Все още нямаме информация в коя точно роля ще влезе Макшейн – дали ще е познат герой от книгите, такъв, който тепърва ще се появи там, или някой специално измислен за сериала. Знаем само, че екранното му време няма да е голямо, но за сметка на това героят му ще е от съществена важност за сюжета.

Междувременно беше потвърдено, че „Игра на тронове” ще бъде продължен с (поне) още два сезона и ще приключи с осми, а не със седми, както се говореше предварително. Чуват се слухове, подхранени лично от президента на НВО Майкъл Ломбардо, и за развитие отвъд осмия сезон (при това с непределен брой сезони), както и за евентуална предистория. Предвид успеха на сериала, няма да се учудим, ако това се случи, но много се надяваме да не го направят, а да си останем с едно завършено телевизионно бижу (разбира се, ако следващите сезони запазят високото качество).

Шести сезон на „Игра на тронове” ще дебютира следващата пролет.

 

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2015-08-02 at 13:23

  харесвам го този пич, макат никога да не е бил в А листата на актьорите, но с тая специфична физиономия, ще се впише идеално в откачения свят на Мартин

  Отговор

 • Мартин Касабов
  2015-08-02 at 16:43

  Жестоко! Нямам търпение! Гледал съм го в Deadwood и в „Устоите ня земята“. Голям майстор.

  Отговор

 • rodd1ck
  2015-08-03 at 12:15

  Al Swearengen е един от най-великите персонажи, появявали се по телевизията.

  Отговор

Коментирайте