„Pan” - Хю Джакман

Wakey-wakey!

Pan” на Джо Райт е високобюджетната версия на добре познатата ни история на Питър Пан и Невърленд, която вече трябваше да в кината, но бе отложена за октомври, както се твърди, за да могат да бъдат доизпипани специалните ефекти. В случая сме склонни да приемем това обяснение, тъй като – както си личи от рекламите, които видяхме до момента – ефектите са сложни и имат изключително голяма (и важна) роля в изграждането на приказния свят на Пан.

И като казахме реклами, да си дойдем на думата. Warner Bros. представиха Comic-Con трейлъра на „Pan”, който лично според нас е най-добрият до момента – дава малко по-добра представа за историята (не че не я знаем всички), предлага повечко и по-стегнат екшън и далеч по-малко преиграване от страна на Хю Джакман и Гарет Хедлънд.

Определено намираме този трейлър за подобрение спрямо предишните реклами, но ще излъжем, ако кажем, че успява да ни убеди, че филмът наистина ще си заслужава. Просто вече сме по-склонни да допуснем и възможност, в която няма да е тотална финансова и творческа катастрофа. Заради творческия екип, ще стискаме палци да не е.

В допълнение вижте и един грозен постер, който доста добре илюстрира част от притесненията ни за този филм.

„Pan” - плакат

След като пиратите на Черната брада отвличат малчугана Питър, останал сирак след Втората световна война, той попада в Невърленд, решава да спаси жителите ѝ и застава начело на бунт срещу тиранията на главатаря. Хук все още не е капитан, а чаровник, който се сприятелява с Питър, но уви – както всички знаем, тази връзка е обречена…

Режисьор на „Pan” е Джо Райт, сценарият, създаден по мотиви от класическите истории на Джеймс Матю Бари, е дело на Джейсън Фукс, а в ролите са Леви Милър, Хю Джакман, Гарет Хедлънд, Адеел Актар, Руни Мара, Джак Чарлз, Аманда Сейфрид, Теджо На, Нонсо Анозие, Кати Бърк, Кърт Егяван, Люис Макдугъл, Лени Зиглмайер и други.

Премиерата е 9 октомври 2015.

„Pan”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не че не разбирам негативизма спрямо този филм, но точно този трейлър наистина изглежда добре и аз лично бих му хвърлил едно око. На някои места визията доста ми напомни на визията на Тарсем, което е положително за подобен род филми. Не че ще е някакъв шедьовър, но съм оптимист, че ще е нещо забавно 🙂

  2. Визуално изглежда доста добре. Идеята Кук да е сайдкик на Питър също е готина. Като добавим, че повечето филми на Райт ми харесват, оптимист съм. 🙂

  3. аз също мисля, че филма ще е забавен, а и визуално доста красив….отделно съм фен на Уоувърийн (като изключим ролята му с топки на врата)