The Man from U.N.C.L.E.

Тук една лека излагация от наша страна. Не защото чак толкова късно се включваме с Comic-Con трейлъра на „The Man from U.N.C.L.E.” на Гай Ричи, който беше един от първите, които дебютираха онлайн (и друг път се е случвало да закъсняваме доста с новини и трейлъри), а защото имаме „huge man crush” по Хенри Кавил и е срамно, че така го пренебрегнахме. Ако трябва да бъдем честни, мислихме си, че вече сме отразили трейлъра и затова не го пуснахме по-рано – добре, че беше новата реклама на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, за да проверим и да видим, че сме пропуснали. От друга страна, точно „Батман срещу Супермен” обвиняваме, че въобще го пропуснахме.

Но както и да е, това са лирични отклонения, които едва ли ви интересуват, затова по същество. А съществото е, че на изминалия Comic-Con актьорският екип на филма в лицето на Хенри Кавил, Арми Хамър, Алисия Викандер и Елизабет Дебики представиха удължен 5-минутен трейлър на стилизирания шпионски трилър, който затвърждава усещането за забавен екшън с отлична визия и гегове, решени в добре познатия ни стил на Ричи.

В добавка вижте и няколко цветнички плаката в стила на 60-тарския сетинг на филма.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.

The Man from U.N.C.L.E.” проследява съвместната мисия на ЦРУ агента Наполеон Соло (Хенри Кавил) и КГБ агента Илия Курякин (Арми Хамър), които насред Студената война в началото на 60-те са принудени да работят заедно за „United Network Command for Law and Enforcement”, за да спрат загадъчна криминална организация, която застрашава крехкия баланс на световния мир – разбира се, с атомно оръжие! Единствената следа, с която двамата разполагат, е дъщерята на изчезнал немски учен, която е ключът към проникването в организацията – и шпионите трябва да направят всичко по силите си, за да спасят света от ужасна катастрофа.

Режисьор на „The Man from U.N.C.L.E.” е Гай Ричи, който е и съсценарист наравно с Лайънел Уиграм. В ролите са Хенри Кавил, Арми Хамър, Джаред Харис, Алисия Викандер, Елизабет Дебики, Хю Грант и други.

Премиерата е 14 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Продължавам да твърдя, че Хенри Кавил би бил перфектният избор за Бонд, когато Даниел Крейг се пенсионира 🙂

  2. Според мен Дринов би казал, че Кавил е перфектният избор дори за биографичен филм, посветен на Упи Голдбърг.