Warcraft

Отзивите от Comic-Con панела на „Warcraft” на Дънкан Джоунс са доста добри. Legendary са показали рекламен клип от 10-тина минути, който бил наистина впечатляващ и потвърждавал слуховете за специални ефекти, ако не от изцяло ново поколение, то поне от едно качествено ниво нагоре, спрямо всичко, което сме виждали до момента.

Бая силно изказване, което (за съжаление) на този етап не можем да потвърдим, тъй като клипът все още не е дебютирал официално онлайн. Докато чакаме това да се случи, предлагаме ви да видите два ексклузивни Comic-Con постера на двама от основните герои – предводителите на The Alliance и The Horde Лотар (Травис Фимел) и Дуротан (Тоби Кебъл). Филмът ще се фокусира върху конфликта между двете раси – хора и орки.

плакат

плакат

Warcraft

Warcraft

В очакване сме на официалните плакати на останалите герои, първия трейлър и всякакви други рекламни материали, както и допълнителни подробности за сюжета.

Режисьор на „Warcraft” е Дънкан Джоунс, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Роб Казински, Даниел Уу, Кланси Браун, Рут Нега и други.

Премиерата е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. режисьора е казал, че трейлъра официално ще дебютира октомври, ама как съм зажаднял за фентъзи епика от подобни размери……

  2. Време е за сносно епично фентъзи. След всички несполучливи опити за такова след LOTR. 🙂

  3. Шанара е поредица книги, в моята листа coming soon, но иначе трейлъра на сериалчето изглежда очудващо добре за МТВ.
    Вие още не сте му обърнали внимание

  4. Само дано не прилича на евтина приказчица като гледам плакатите. Нещо не виждам мрачната атмосфера тук. Дано да са ми напразни опасенията…