Кристиан Сератос

Първите четири сезона на „Живите мъртви“ бяха доста стриктно отразени от нас. Петият обаче го пренебрегнахме и понеже ни тресе гузна съвсет, сме решили да поправим грешката, подробно следейки какво ново се случва с предстоящото през есента шесто издание на извънредно успешния постапокалиптичен хорър. Даже вече ви показахме един банер, освен това изкъсо следим всички подробности около spin-off проекта „Fear The Walking Dead“, така че некрофилията ни не само няма да зайде, но и ще продължим да я храним с всякакви новости занапред.

Малко по-надолу ще откриете сравнително ефектен трейлър, но първо вижте шепа официални снимки:

…както и няколко нелоши банера:

Стига напрежение, ето го и обещаният трейлър на следващия сезон на „Живите мъртви“, дебютирал на протичащия в момента Comic-Con в Сан Диего:

http://www.youtube.com/watch?v=cgX1geb4FlA

Впечатленията ни от видяното са в най-добрия случай смесени. Харесва ни, че Рик Граймс, изпълняван все тъй пълнокръвно от британския актьор Андрю Линкълн, постепенно добива очертанията на категоричен антигерой, дори на злодей. Проблемът е, че цялостното усещане е за още тонове от същото – познатият ни зомбиран мелодраматизъм се комбинира с иначе чудесен production value, но трудно довежда до някакво фабулно развитие, което да отличи не само епизодите, но и самите сезони един от друг. Е, това не значи, че няма да гледаме с интерес, но все пак…

За финал вижте и два „задкулисни“ материала:

http://www.youtube.com/watch?v=QORyHwxUfrM

http://www.youtube.com/watch?v=e_9hT423Xww

The Walking Dead“ ce завръща на 12-ти октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *