Човекът във високия замък

Още един от ексклузивните трейлъри, показани на изминалия Comic-Con, достига до нас – трейлърът на продуцирания от Amazon и Ридли Скот сериал по фантастичната класика на Филип К. ДикЧовекът във високия замък”, разказваща за алтернативна история, в която нацистка Германия и Японската империя са спечелили Втората световна война и впоследствие са си поделили почти целия свят.

Ние останахме доста доволни от пилотния епизод, който беше представен безплатно от Amazon в началото на годината (това е практика в работата на Amazon – те предоставят пилотите на всичките си потенциални сериали и ако съберат достатъчно зрители и добри отзиви, ги одобряват за цял сезон, а „Човекът във високия замък” се превърна в най-гледаната им оригинална продукция, откакто съществуват). Нямаме търпение тази есен отново да се потопим в алтернативния параноичен свят на Дик.

В добавка ви предлагаме да видите и отличните начални надписи на сериала, както и един грозноват постер.

http://www.youtube.com/watch?v=UIDKPydxAFM

плакат

Режисьор на пилотния епизод на „Човекът във високия замък” („The Man In the High Castle”) е Дейвид Семел („Хаус”), сценарият е дело на Франк Спотниц („Досиетата Х”) и Хауърд Брентън („Spooks”), а Ридли Скот е изпълнителен продуцент. В ролите са Алекса Давалос, Руфъс Сюъл, Рупърт Евънс, Люк Клайнтанк, Ди Джей Куалс, Кари-Хироюки Тагава, Джоел де ла Фуенте и други.

Премиерата е предвидена за тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *