Ha чия страна сте?

Последно споделихме с вас IMAX трейлър и нови промо-визии от суперпродукцията „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” на Зак Снайдър. От вчера обаче из интернет витаят съвсем пресни снимки от филма, разпространени чрез последния брой на сп. „Empire“. Вижте ги:

…а корицата на списанието е не по-малко ефектна:

Писна ни да коментираме, предпочитаме да имаме по-изчерпателен повод, за да изкажем мнение, но поне ще признаем отново, че продължаваме с интерес да следим развитието на проекта и маркетинга му. Засега сме оптимисти. Силно се надяваме през март из кината да ни сервират наистина добре издържан развлекателен комиксов филм, който достойно да се опълчи на хегемонията, наложена от „Marvel Comics“.

Hayчихме също, че актрисата Тао Окамото:

…ще изпълнява в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” ролята на Мърси Грейвс – доверен бодигард на самия Лекс Лутър. Вероятно сте я гледали в кинопродукции като „Върколака“, както и в сериали като „Hannibal“ (на нас лично най-вече ни се иска да я видим в „Playboy“), а ако не сте, наваксването е на един click разстояние.

В „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” ще видим Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред Пениуърт), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен) и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. На корицата на списание Емпайър Супермен иглеждна нелепо. С тази леко ехдно-ухилена физиономия, което никак не стои. Не казвам, че Кавил изглежда нелепо, смятам, че е чудесен избор за Мен-а и ролята му пасва, но просто на тази снимка с тази олигофренска усмивка, която не приляга на Супермен не върви.

  2. Сега виждам, че изглежда като един щастлив Гей, наебан от Батман.
    Само погледни сериозната физиономия на Батман. 🙂

  3. Съгласен с heinrich. По-олигофренски Супермен изглежда само във филмите преди този на Зак Снайдър.

  4. heinrich, чак като спомена обърнах внимание. Пич, дяволски си прав 🙂

  5. Еми… не случайно филмът се казва батман В супермен…

    АРЕ ДА ВНИМАВАМЕ ЗА ДЕТАЙЛИТЕ!!!

    😀