Halloween

Първоначално обявеният юлски старт на проекта „Halloween Returns“ е под въпрос. Нито снимачните площадки, нито кастингът са фиксирани и прословутото „Action!“ няма да бъде чуто на 15-то число този месец в Луизиана, както се очакваше. Като по-възможен период за началото на продукцията на Маркъс Дънстън вече се спряга есента – освен за допълнителна подготовка, това би допринесло и за евентуалната хелоуинска атмосфера на бъдещия филм.

Сюжетът вероятно ще е тематично и сюжетно продължение на най-първите части от прословутата слашър поредица, но същевременно ще бъде и напълно самостоятелна история, в която серийният убиец от Хедънфийлд ще погне ново поколение тийнейджъри. Сред фабулните акценти се очаква да видим младежи, чиито родители са пряко свързани с убийствата на психопата. Когато Майкъл Майърс е осъден на смърт, хлапетата се промъкват по време на екзекуцията, но вместо да наблюдават смъртта му, с ужас стават свидетели на неговото бягство…

Не ни звучи особено вдъхновяващо, но от чиста фенщина непременно ще видим „Halloween Returns“, ако/когато имаме тази възможност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *