Бен Афлек

В очакване на Comic-Con панела на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, откъдето се надяваме да изпаднат любопитни неща, включително и нов трейлър на филма, научаваме не особено изненадващата, но интересна новина за следващия, неизбежен самостоятелен филм за Батман.

Deadline потвърдиха вече съществуващите слухове, че Бен Афлек не само ще се завърне в ролята на Батман и съответно Брус Уейн, но ще се ангажира и с режисурата. Наравно с това, той ще участва и в написването на сценария, заедно с „creative” шефа на DC Comics Джеф Джоунс, който отговаря за голяма част от важните комиксови поредици на компанията и е главна творческа сила зад телевизионните сериали „Smallville”, „Arrow”, „The Flash” и предстоящия „Supergirl”.

На този етап не можем да кажем нищо (или по-скоро не искаме, тъй като няма особен смисъл) за актьорския ангажимент на Афлек към бъдещия „Батман”, тъй като все още не сме видели изпълнението му в „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” – първо ще гледаме филма и тогава ще коментираме. Но пък нямаме нищо против привличането му като режисьор, тъй като смятаме, че това му се отдава (повече от актьорстването) и ще ни е интересно да видим стила му, приложен към комиксов филм. По отношение на сценарните му ангажименти сме 50/50.

Все още няма яснота кога точно ще се появи новият самостоятелен „Батман”, но едва ли ще е по-рано от 2018-2019 г. Очаква се преди него Афлек да заснеме „Live By Night”, който трябваше да се появи догодина, но бе отложен заради ангажимента му към „Батман срещу Супермен”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Интересното е, че Афлек вече 2 пъти е играл Батман (в „Батман с/у Супермен“ и в „Сюисайд Скуод“), но нито веднъж не сме го гледали, за да видим ста’а ли. 🙂 Явно на екипа на двата филма е допаднал достатъчно и продуцентите са сигурни в положителния фийдбек, щом са го ангажирали за (минимум) още два проекта.

  2. Оптимист! 🙂 Сега като се излее един мега-негативен фийдбек, даже и за „Джъстис Лийг“ ще го рикастнат. 🙂

  3. To за незаснетите ще е лесно, но имат 2 суперпродукции in the can, там ще е драмата. 😀

  4. Абе аре бегай бе … Бен Афлек, копеле !!! ТОя така да ме дразни, а те така да го лансират, награждават, че чак и интелигентност да му вменяват.
    Сега ще видите, че в режисираният от него филм, ще намърда и Робин, който ще е мюсюлманин, злодеят ще е някакъв наподобяващ Сам Харис, а в тон с последната мода в Щатите, Батман и Робин накрая ще сключат брак и така Черният Рицар ще приключи земния си път набучен на обрязана бургия 😀 Йес … ебаси хепиенда … това дори може да отида да го гледам с риск да видя Papa Joe как лъска в киносалона 🙂

    (обрязан) Кур за Бен Афлек 🙂

  5. и аз си мислих, че ще вкара Робин, ама неговия олдтаймбъди Мат Деймън

  6. и двамата вече с проходилки, дихателни апарати и дефибрилатори окачени на батбелтовете

  7. Потвърдено е значи, Батман се мести в Бостън, пие бира, играе хокей и жули deepdish pizza.

  8. щом ме споменавате с толкова любов защо да не се включа..Мад макс сладък какво става….с удоволствие ще ти дам да гледаш,а може и да направим и един акт на копулация след това.Но не забравяй ,че който както се казва ,,goes black never comeback“.То ясно че Батман е гей( не е женен ,живее с различни млади мъже,даже Клуни се бъзикаше по повода) и след като видях голият Афлек в Не казвай сбогом си го представях дълго дълго в леглото ми..Сега да видя кой ме кефи за Робин за да лъскам здраво….пича дето играе главният герой в Деърдевил,как му беше името…
    Сега сериозно крайно време е Холивуд да спре с безкрайните продължения,прекули ,ребути..Аман .Имам старата и новата поредица на блу рей или двд и ми допадат много филмите на Нолан и първите два от по старите режисирани от Бъртън( особено Батман се завръща“),даже тройката и четворката,ако ги гледаш като пародии някакви пак стават.Мисля че 7та филма са достатъчни,оф те вече са 8 са предостатъчни.

  9. Не само трейлър има, но и нова снимка са пуснали :)https://www.facebook.com/batmanvsuperman/photos/a.243854112481843.1073741828.243645259169395/401804750020111/?type=1&theater