Вижте официалния Comic-Con трейлър на „Suicide Squad”

от на 2015-07-14
 

Джаред Лето и Бен Афлек

Не сме съвсем сигурни как точно Warner Bros. са си представяли, че на Comic-Con ще покажат трейлър на комиксов филм от калибъра на „Suicide Squad”, който ще е ексклузивен за конвенцията и няма да изтече онлайн. Както можете да се досетите, трейлърът се появи в нета броени минути след премиерата си в зала Н – разбира се, в отвратително качество.

Напълно разбираме желанието на студията и творческите екипи да зарадват най-големите фенове (които са киснали буквално с дни по опашки, за да присъстват на събитията) с нещо специално и подготвено единствено за тях, но в днешно време, когато всеки разполага с камера в джоба си, да се надяваш нещо да остане скрито е направо наивно. Макар че, ако трябва да сме честни, има и случаи (дори и тази година), в които кадрите остават скрити.

Но както и да е, важното в случая е, че след като два дни Warner неуспешно правиха опити да ограничат разпространението на изтеклия трейлър, в крайна сметка решиха, че за филма им ще е далеч по-добре да разпространят качествена официална версия. Вижте я.

Определено не е лош трейлър и ни допада – има няколко доста добри моменти, но като цяло не споделяме всеобщия възторг. Същото важи и за Жокера на Лето. Предпочитаме да изчакаме рекламната кампания да се раздвижи още малко (да видим един-два пълни трейлъра, защото при все времетраенето си, това горе си е тийзър), преди да си съставим окончателно мнение.

В допълнение ви предлагаме да видите част от панела на филма, както и официалната заглавка. Искахме да сложим и повечко снимки от трейлъра, но бройката стана прекалено голяма и се отказахме. Все пак ви предлагаме две – на камеото на Батман и на „оживялото ни лого”, което стреля с автомат.

Батман

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • batmile
  2015-07-14 at 11:08

  Мидиокър!

  Отговор

 • Явор Чомонев
  2015-07-14 at 11:38

  Кефи ма. Джаред Лето изглежда толкова искрено щастлив от идеята да изтезава някой.

  А DC какво, обявили са война на дневната светлина ли? ОК, искат да правят мрачни филми, но доста буквално са решили да го правят

  Отговор

 • pavel717
  2015-07-14 at 11:48

  @Явор Чомонев

  по начало самите DC комикси са си по-мрачни, по-сериозни
  (няма ги типично marvel-ските лигавщини)
  за малко по-възрастна аудитория …за Vertigo
  пък да не говорим …

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-14 at 11:58

  @pavel

  нека да е така, ама помним Бъртановите Батмани…
  Просто от Нолан насам, решиха, че всичко трябва да е мега дарк….. е убаво де, ама киното е и за забавление

  Отговор

 • Kal-El
  2015-07-14 at 12:33

  Понеже на Бъртън Батманите не бяха мрачни ли ? Особено Batman Returns. Видяхме какви са резултатите, когато някой се опита да направи сериозни герои – лигави : Batman Forever, Batman & Robin, Green Lantern.

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-14 at 12:51

  не бяха весели, но бяха цветни.
  Батман завинаги беше най-касовия за 1996-та.
  Като казвам забавни, нямам предвид да се заливам от смях, а да ме забавляват, не да ме депресират.
  Отделно, аудиторията, която не е фенска, ще изпитва огромни проблеми, кой е тоя, къф е сега? Това ще е основния проблем и на бат/супер филма, с всичките тези герои, като повечето ще ни изтупат ей така, пък ходи се досещай, кой кой е, ако не си фен

  Отговор

 • Явор Чомонев
  2015-07-14 at 13:11

  Не бе, то хубаво да са сериозни, но да имаш „мрачен“ сюжет не значи действието ти да се развива през нощта. Ако продължават в тоя дух очаквам Justice League Dark да е 2 часа черен екран със субтитри, описващи какво се случва.

  Отговор

 • Вал
  2015-07-14 at 13:34

  Между другото Марго Роби много ми харесва поне от трейлъра, от това което видях я слагам пред Джаред Лето

  Отговор

 • Zhivko Petrov
  2015-07-14 at 15:54

  Убеден съм, че Лето също ще е доволен тя да е пред него. 😀

  Отговор

Коментирайте