Snowden

One nation under surveillance for liberty and justice for all.

Open Road представиха първия тийзър трейлър на биографичния политически трилър на Оливър СтоунSnowden”, посветен на Едуард Сноудън, който през 2013 г. разпространи серия от строго поверителни документи, разкриващи глобални програми на НАС за подслушване, включващи подкрепата на редица телекомуникационни компании и европейски правителства. Това рзкритие предизвика световни скандали и превърна Сноудън във „враг на държавата”, принуждавайки го да се укрива и да търси убежище (в момента той е в Русия).

За съжаление, става дума за класически тийзър, който не показва никакви кадри от филма (засега трябва да се задоволим с първите официални снимки, които видяхме в началото на март), но поне изглежда приятно.

В очакване сме на пълен трейлър и продължаваме да стискаме палци Оливър Стоун да се завърне към формата си от едно време. Не ни интересува колко е изтрещял и какви ги бръщолеви, стига отново да почне да прави добри художествени филми.

Режисьор на „Snowden” е Оливър Стоун, а в главните роли ще видим Джоузеф Гордън-Левит, Шайлийн Уудли, Мелиса Лио, Закари Куинто,Том Уилкинсън, Тимъти Олифант, Рис Ифънс, Джоули Ричардсън, Никълъс Кейдж и други.

Американската премиера е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *