Първи трейлър на „Creed” с Майкъл Б. Джордан и Силвестър Сталоун

от на 2015-07-01
 

Майкъл Б. Джордан и Силвестър Сталоун

Въпреки че имахме желание, досега не сме писали абсолютно нищо за „Creed”, в който режисьорът и сценарист на независимия хит „Fruitvale StationРайън Куглър и звездата на филма Майкъл Б. Джордън обединяват сили заедно със Силвестър Сталоун, за да разкажат следващата глава на боксовата сага „Роки”.

Creed” е едновременно spin-off и своеобразно продължение на филмите за Роки и ще разкаже историята на Адонис Джонсън – синът на най-големия противник/приятел на Роки Аполо Крийд, който решава да тръгне по стъпките на баща си (когото не е познавал, тъй като умира преди неговото раждане) и навлиза в света на професионалния бокс. Адонис заминава за Филаделфия, където успява да убеди Роки да изостави пенсионирането си от бокса и да се върне на ринга като негов треньор.

Честно казано, не изглежда много зле и не оставаме с впечатление за болезнен „cash grab” – разбира се, има го момента с експлоатирането на образа на Роки, но ни се струва, че всичко е културно, в нормални граници и напълно логично по отношение на героя.

Историята – такава, каквато я виждаме в трейлъра – звучи любопитно и има известна дълбочина (като за боксов филм). Предвид творческия екип, смятаме, че може да се получи нещо любопитно, затова ще очакваме филма с интерес.

В допълнение, вижте и един кратък тийзър, разпространен от „злодея” на филма – трикратният ABA Heavyweight шампион Тони Белю.

A video posted by Anthony Bellew (@tonybellew) on

Режисьор на „Creed” е Райън Куглър, а в ролите са Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Теса Томпсън, Фелиша Рашад, Греъм МакТавиш, Тони Белю и други.

Премиерата е 25 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2015-07-01 at 10:44

  като четох за филма, бях останал с впечатлението, че ще е за младия Аполо, и не бях ок с това, ама така ми се струва доста добре

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-07-03 at 09:45

  Сега се замислих, че съм гледал само първата и четвъртата част на „Роки“. Може би ще си направя един маратон преди „Creed“, който наистина изглежда по-скоро прилично.

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-03 at 12:36

  ееееее ти си престъпник, как може да си пропуснал култовия мистър ТИ, а втората, лично на мен ми харесва повече от многонаграждавания 1

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-07-03 at 12:54

  Heизбежно ще наваксам старите покрай новия. :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-03 at 13:00

  забравих за 5-цата, ама него и Слай едва ли го помни

  Отговор

 • Дринов
  2015-07-03 at 13:06

  Аз май съм един от малкото, но намирам 4-ката за престъпно лош и харесвам последния – онъръбъл трай в стила на първия, който си е класика. :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-03 at 13:24

  ей сега като ти четох поста, се сетих, че май всички пък забравихме за Роки Балбоа а.к.а Роки 6…..буквално туко-що се сетих за него.
  Първия съм го гледал най-много, а във втория все още в мен е онова детско чувство на удовлетвореност, че добрия бие.
  А тройката с мистър ТИ и Хълк Хоуган, за който по „Онова“ време само чувахме страхотии, пак с носталгични чувства си ми е фаворит

  Отговор

 • Дринов
  2015-07-03 at 13:40

  Аз като казах последния, имах предвид точно Балбоа. :) :)
  Иначе и аз като малък се кефех, че в двойката Роки най-накрая бие, но като пораснах почнах да ценя първия повече. :)
  Тройката ми е гилти плежър. :) Мистър Т е голям. :)

  Отговор

Коментирайте