Джон Кразински

Майкъл Бей ни е интересен като режисьор и следим кариерата му, която откакто се хвана със серията „Трансформърс”, за съжаление, е доста еднообразна и скучна – единственият филм извън франчайза на млатещите се извънземни роботи беше изненадващо свежия „Пот и кръв”. До този момент обаче, не сме писали абсолютно нищо за най-новия му проект „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” и сега се включваме директно с първия трейлър.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” е екранизация по вдъхновения от реални събития роман на Мичъл Зуков, който разказва историята на шестима бивши военни, понастоящем членове на охраната на американска дипломатическа мисия в Бенгази, които са принудени да защитават живота на цивилните, след като са нападнати от ислямистки войски в навечерието на 11-тата годишнина от атентатите на 11 септември 2001. Сценарист е Чък Хоган („The Strain”), а в ролите са Джон Кразински, Джеймс Бадж Дейл, Макс Мартини, Пабло Шрайбър, Доминик Фумуса и Дейвид Денман.

Вижте два варианта на първия трейлър – еднакви са, просто единият се води нецензуриран, тъй като включва „F-bomb”. Ужас, представяте ли си?!

Изглежда като версията на „Black Hawk Down” на Майкъл Бей, ама лошо няма. Някъде прочетохме, че и сляп човек би разпознал стила на Бей в този трейлър, и няма как да не се съгласим. Историята обаче е доста далеч от това, което сме свикнали да очакваме от него, въпреки че той винаги е имал сантименти към военните – те присъстват в почти всеки негово филм, а да не забравяме и „Пърл Харбър”. „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” просто е по-злободневен и политически ориентиран. Адски любопитно ни е как Бей ще се справи с този аспект и дали ще успее да изгради пълнокръвни образи – нещо, което обикновено му куца. А че филмът ще е технически съвършен, нямаме съмнения.

Още веднъж, режисьор на „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” е Майкъл Бей, а в ролите са Джон Кразински, Джеймс Бадж Дейл, Макс Мартини, Пабло Шрайбър, Доминик Фумуса, Дейвид Денман, Тоби Стивънс, Фреди Строма и други.

Премиерата е 15 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда като версията на „Black Hawk Down” на Майкъл Бей, ама лошо няма.
    Оправете го, че звучи много грозно за хубавия филм. 🙂