Официален поглед към Apocalypse и останалите мутанти от новия „X- Men”

от на 2015-07-17
 

X-men Apocalypse

X-Men: Apocalypse” беше един от големите, високопрофилни филми, чийто трейлър от Comic-Con така и не се появи онлайн, за да му се порадват простосмъртните фенове. Вярно е, че той е и един от малкото филми, при които това можеше да се очаква, тъй като продукцията е още в доста ранна фаза и кадрите в трейлъра са били само от първите няколко снимачни седмици, без никакви специални ефекти. Но все пак е имало достатъчно любопитни неща – включително разкриването на основния злодей Apocalypse, и можеше да ни подхвърлят някоя „огризчица”. Единственото, което получихме обаче, беше един тийзър постер, който може да видите най-долу (ако трябва да бъдем честни, не е никак лош).

Сега, седмица по-късно, получаваме известна компенсация за „постничката” ситуация, благодарение на Entertainment Weekly, които разпространиха официални снимки от филма, разкриващи първия ни поглед към много от мутантите – новите Apocalypse, изигран от скрития под тонове грим Оскар Айзък, Psylocke на Оливия Мън и Jubilee (Лана Кондор); „старите млади” Магнито (Майкъл Фасбендър), Професор Х (Джеймс Макавой), Мистик (Дженифър Лорънс), Бийст (Никълъс Холт), Куиксилвър (Евън Питърс) и Мойра Мактагърт (Роуз Бърн), и „младите стари” Буря (Александра Шип), Джийн Грей (Софи Търнър), Циклопа (Tай Шеридан), Nightcrawler (Коди Смит-МакФий) и Havok (Лукас Тил).

Действието на „X-Men: Apocalypse” започва десет години след края на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, когато старият и изключително могъщ Apocalypse (смятан за първия мутант) напуска египетската си гробница, където е прекарал няколко хиляди години, твърдо решен да господства над новия свят. По пътя към целта си, той вербува опитващия се да води нормален живот в Полша Магнито, който се превръща в един от четиримата „конници на апокалипсиса” – останалите са Psylocke, Буря и Ангела. Междувременно отчуждената Мистик и Професор Х (който обучава младите мутанти да контролират силите си) се обединяват, за да предотвратят заплахата от тотално унищожение.

За финал, вижте и официалната корица на специалния брой на EW, посветен на филма, както и споменатия по-горе тийзър постер от Comic-Con.

плакат

Режисьор на „X-Men: Apocalypse” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Лукас Тил, Tай Шеридан, Бен Харди, Оливия Мън, Александра Шип и други.

Премиерата е 27 май 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2015-07-17 at 11:29

  една идея мижав ми се струва Апокалис, не че онзи клоун от комикса е много внушителен де, но поне на габарити……..
  Снимката на която е в гръб обаче ми харесва, а има и доста време да го дооправят.
  Това че костюмите им ще са близки до класиката първоначално ме дразнеше, ама като ги гледам….ок са. Ако и Уоувърийн се появи с костюма от бонус сцените от „Върколак“ ще е куул.
  Като цяло имам вяра в Браян Сингър, той си обича тая вселена , не вярвам да се оака

  Отговор

 • hristian
  2015-07-17 at 11:40

  Казаха го много хора вече в интернет, ще го кажа и аз. Напълно са се осрали с дизайнерския подход към Апокалипсис,какъв е този слаб син индиец, облечен в метална броня с нормален размер. Очакваше се да изглежда както в комиксите, огромен, страшен, CGI с пропорциите на Танос и Хълк . Остана само и Дарксейд да го направят такъв паляк …

  Отговор

 • 2015-07-17 at 19:11

  Ако не ми приличаше толкова много на Ронан „ди акюзър“, направо щеше да ме изкефи.

  Отговор

 • Zed
  2015-07-17 at 21:31

  Естествено, че ще изглеждат зле, все пак са в ’80те. Научно доказано е, че ’80те на 20 век са най тъпото десетилетие. Филмът ще в научно издържан. 😀

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-17 at 22:45

  еееееей, дано не, psylocke си е с изрязани бикинажи, и ако са 80-тарски достоверни…….

  Отговор

Коментирайте