Отличен тийзър трейлър на „The Revenant” на Иняриту с Леонардо ДиКаприо

от на 2015-07-17
 

„The Revenant” с Леонардо ДиКаприо

Една прекрасна изненада в тази ужасно топла петъчна вечер. 20th Century Fox представиха първия отличен тийзър трейлър на очаквания с огромно нетърпение „The Revenant” на Алехандро Гонзалес Иняриту и Леонардо ДиКаприо. Няма да ви губим времето в приказки, а директно ще пристъпим към видеото, защото това е един от онези редки случаи, в които трейлърът говори сам за себе си и казва нещата много по-добре, отколкото ние бихме могли да ги представим.

С две думи, изглежда феноменално! И като картинка – третият пореден „Оскар” на Еманюел Любецки („Гравитация”, „Бърдмен”) не му мърда, особено като се има предвид, че работи единствено с естествено осветление, и като ритъм, и като звукова драматургия, и като всичко. Имаме чувството, че тук Инярито е надминал себе си и миналогодишното си впечатляващо постижение „Бърдмен”.

Не сме се съмнявали, че стози творчески екип „TheRevenant” ще е един от най-добрите филми за годината, но сега вече имаме потвърждение. И да кажем, че ако Леонардо не го номинират за „Оскар”, нашата „одисея”, в която ще търсим отговорност от членовете на Академията, ще е по-епична и кървава от тази на героя му Глас.

В основата на „TheRevenant” е едноименният роман на Майкъл Пункe, вдъхновен от действителната история на трапера Хю Глас (Леонардо ДиКаприо), който е обран и зарязан на произвола на съдбата от своите „другари”, след като бива ранен изключително тежко от мечка гризли. В полумъртво състояние Глас изминава невероятните 320 километра до най-близкия форт, където възстановява силите си и тръгва да търси отмъщение.

Режисьор на „The Revenant” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Леонардо ДиКаприо, Том Харди, Донал Глийсън, Уил Полтър, Пол Андерсън, Лукас Хаас и други.

Премиерата е 25 декември 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Алекс
  2015-07-17 at 18:45

  Изглежда страхотен тзои филм,а ДиКаприо ,както винаги ще се справи отлично.Намирисва на Оскар,много ще е хубаво да го вземе,но ще има и доста силна конкуренция на тазгодишните награди.

  Отговор

 • Дринов
  2015-07-17 at 19:05

  Трейлърът е чук! Крайно време му е на Льонката!

  Отговор

 • chigarluck
  2015-07-17 at 19:10

  Не знам дали забелязахте едно име във финалните надписи на трейлъра, което буди в мен чувства, които най-общо НЕ бих определил като положителни… БРЕТ РАТНЪР – executive producer. Стане така, че филмът грабне заветната статуетка(има всички изгледи за това), пичът гордо ще се кичи с това определение, макар заслугата да бъде изцяло на актьорският състав, геният на Любецки и сърцето и душата, които Инярито е вплел във филма.
  Лео дано да има късмета и благосклоността на членовете на Академията, Фасбендер в Макбет, може би е другият кандидат и партньорът му тук Том Харди с двойната роля в Legend. И тримата са ми любимци, но ДиКаприо тича в свой коридор от много време насам и финалът мисля че се вижда :)

  Отговор

 • TTT
  2015-07-17 at 19:24

  Категоричен фаворит за не една и две награди! Аз лично мисля, че ще отвее конкуренцията си за филм на годината, а що се отнася до ДиКаприо – нещо необяснимо ме загриза съмнението след този трейлър… Сякаш нещата отиват към това доста стойностното му изпълнение (убеден съм, че е такова) да не изпъкне достатъчно за сметка на режисурата и операторската работа (съгласен съм, че Иняриту и Любецки май са надминали себе си) и имам лошо предчувствие, че и този път нашият човек може да не вземе наградата (номинацията, мисля си, му е в кърпа вързана). Ще видим де, това си е просто едно първоначално впечатление от трейлър, има много време, а и трябва все пак да се изгледа филма :)

  Отговор

 • heinrich
  2015-07-17 at 21:03

  Е за това говориме…. :)

  Отговор

 • LosCules
  2015-07-17 at 22:38

  Наистина изглежда невероятно. Имах големи очаквания към филма, но това, което видях ги надминава. Вярвам, че Ди Каприо ще вземе най – накрая оскар.

  Отговор

 • radi
  2015-07-18 at 03:09

  Тъкмо си мислих ,4е декември освен Междузвезни войни ,друго няма кво да се гледа.

  Отговор

 • toto
  2015-07-18 at 12:12

  И Оскар за най добра роля в трейлър отива в … 😀 😀 😀

  Вие не сте у ред бе… гледали 1 минута шеметен монтаж и вече раздават номинации и оскари…

  Отговор

 • Пламен
  2015-07-19 at 11:27

  toto,

  голяма част от оскаровите претенденти са ясно още преди самите филми да са приключили снимки…

  Отговор

 • MilmFaker
  2015-07-21 at 04:28

  Съжалявам, но целия този ентусиазъм, струящ от горните коментари ме се вижда твърде, твърде, ама твърде прибързан. Кадрите изглеждат добре, да. Монтирано е добре, да. Горе-долу, това е. Лео с брадата и изкривената физиономия тип „изпълнение за Оскар“? Ми не, не ме грабва.

  Отговор

Коментирайте