Бенисио дел Торо е злодей в „Star Wars – Episode VIII”?

от на 2015-07-21
 

Бенисио дел Торо е злодей в „Star Wars – Episode VIII”?

Ето нещо, което ще бъде наистина прекрасно, ако се случи. The Wrap съобщават, че Disney са предложили на винаги отличния Бенисио дел Торо ролята на основния злодей в предстоящия „Star Wars – Episode VIII” на Райън Джонсън, чиято премиера е предвидена за 26 май 2017 г. Variety също потвърждават новината за предложението към Дел Торо и допълват, че първоначално Disney са преговаряли с Хоакин Финикс, който обаче е пасувал, и идеята е ролята да бъде изиграна от „А-лист” актьор – поредното доказателство, че Disney и директорката на Lucasfilm Катлийн Кенеди подхождат изключително сериозно към целия „Star Wars” франчайз.

Засега всичко е на ниво оферта, но като се има предвид, че Дел Торо вече е част от семейството на Disney с ролята си на Колекционера в „Пазителите на галактиката”, смятаме, че шансовете да се стигне до сделка не са никак малки. В полза на противното е, че преди четири години Дел Торо се спрягаше за злодей на „Star Trek Into Darkness” и отказа, така че може да не му се занимава с големи фантастични франчайзи.

Нашето мнение е, че Бенисио дел Торо („Обичайните заподозрени”, „Гепи”, „Страх и омраза в Лас Вегас”, „21 грама”, „Sin City: Град на греха” и „Трафик”, за който има „Оскар”) е един от най-добрите актьори, работещи в момента, и ако се съгласи да участва, ще бъде прекрасно – ще имаме още една причина да очакваме „Episode VIII” с огромен интерес и любопитство, след наемането на любимия ни Райън Джонсън.

Както можете да се досетите, абсолютно нищо не се споменава за сюжета на филма или за естеството на ролята и какво би означавало кастването на Бенисио дел Торо (или който и да е друг голям актьор) за Адам Драйвър и неговия Кайло Рен, който, както знаете, е основният злодей в предстоящия „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” на Дж. Дж. Ейбрамс – до този момент всеобщите впечатления бяха, че той ще участва и в трите филма от новата трилогия. Нищо не се чува и за слуховете около евентуалното участие на Дони Йен, които подочухме преди известно време.

Следим всичко около развитието на филмовата „Star Wars” вселена, така че ще ви държим в течение.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Mad Max
  2015-07-21 at 11:03

  Ееех, Хоакин Финикс би изкъртил като злодей … не че Дел Торо няма да се справи, но при Финикс говорим за съвсем различна класа.

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-21 at 11:23

  относно А листа на актьорите, с които Дисни се обвързва….. освен практическите ефекти, едно от големите предимства на „страта“ трилогия, бяха никому неизвестните актьори. Като изключим Алек Гинес, всички останали, кой дърводелец, кой телевизонен,кой театрален актьор.
  Иначе ми е любопитно, дали всеки епизод от 7,8,9 ще е с различна фабула, щом се появяват нови злодеи и джедаи?

  Отговор

 • legrandelf
  2015-07-21 at 13:13

  Хоакин сигурно пак се е отдал на музиката си… 😀

  Отговор

 • Явор Чомонев
  2015-07-21 at 15:03

  Рапира някъде сигурно :D:D:D

  Започвам да се притеснявам от потенциалната липса на всеобща, единична визия по отношение поне на новата трилогия. Различни лошковци, различни сценаристи и режисьори… Това, че при Марвъл горе-долу се получи не значи, че ще стане и тук. Не всеки го може тоя номер на Файги.

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-22 at 10:01

  за сценаристи и режисьори, аз съм ЗА. 4,5,6, също бяха така, но е притеснително, ако „заплахата“ във всеки нов еизод е нова

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-07-22 at 10:05

  В prequel-трилогията имаше по няколко злодеи – Дарт Мол (1), Дарт Тиранъс (2 и 3), Грийвъс (3), както и Дарт Сидиъс (от 1 до 3). Оригиналната трилогия имаше основно Дарт Вейдър, но в шестия епизод активен злодей е и Сидиъс, а да не забравяме и по-малки заплахи, като Таркин, Джаба и Боба Фет. Ролята на Бенисио дел Торо може да е всякаква всъщност. :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-07-22 at 10:26

  всъщност да, но аз като чуя злодей и си представям „Дъ мейн вилън“ и за това заключих, че генерално ще сменят новия ред с нещо друго.
  иначе що се касае до форс юзъри и баунти хънтъри, колкото повече толкова повече

  Отговор

 • Ивайло
  2015-07-22 at 10:32

  Дано само за деветия филм не изберат Тревъроу…

  Отговор

Коментирайте