Фарго - сезон 2

Малко сме назад с новините за втория сезон на „Фарго”, въпреки че е сред най-очакваните завръщащи се сериали тази година (в случай, че ви интересува, останалите са „Ханибал”,  „True Detective”, „Bates Motel” и вече приключилия „Mad Men”). Съобщавали сме за актьорското присъединяване на Кирстен Дънст и Джеси Племънс, но подминахме кастинга на Брус Кембъл, който ще бъде президентът Роналд Рейгън, в годините преди стъпването му в длъжност в Белия дом, както и (най-вече) този на Патрик Уилсън, който ще изпълнява ролята на младия Лу Солверсън.

Според предварителната информация, Лу Солверсън (изигран от Кийт Карадайн в първи сезон) ще бъде в центъра на новата история, чието действие ще се развива през 1979 г. в Сиукс Фолс, Южна Дакота. Ще станем свидетели на ужасните събития, които бяха загатнати в първи сезон и които продължаваха да преследват Лу и на стари години. Също така, ще се запознаем и с майката на Моли.

Първият тийзър трейлър не разкрива нищо от историята, нито съдържа кадри с актьорите (били те познати ли не), както беше с ранните реклами на първи сезон, а вместо това виждаме кълвач, който ни въвежда перфектно в атмосферата на „Фарго”, на пръв поглед останала непроменена от първи сезон – сняг и изстрели…

http://www.youtube.com/watch?v=gKt9wDxXmks

Освен Патрик Уилсън, Кирстен Дънст, Джеси Племънс и Брус Кембъл, в ролите ще видим още Джийн Смарт, Кийран Кълкин, Тед Дансън, Брад Гарет, Ник Офърман, Адам Аркин, Бокийм Удбайн и други.

Премиерата на втори сезон на „Фраго” е през септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Актьорският състав е екстра на хартия, чакаме да видим реализацията 🙂