сериала „Писък”

С наближаването на премиерата – и със сериозно количество изненада от пропуска си, установихме, че досега не сме писали нищо за предстоящия сериал „Писък” („Scream”). Крайно време е да наваксаме, имайки предвид че MTV работят по рибуута от доста време и в края на месеца ще ни покажат какви са ги свършили. Но преди да обърнем внимание на първите трейлъри, няколко думи за какво става дума: „Писък” е ТВ сериал по оригиналния франчайз, но според информацията, която имаме на този етап, няма да участва нито един от познатите ни герои и злодеят, който и да е той, няма да се крие зад така добре познатата Ghostface маска.

Повече за маската ще откриете по-долу, както и безобразно краткия, първи официален синопсис, но първо да видим четирите трейлъра, а след тях и едно доста забавно промо, което обаче няма да оцените без малко предварителни познания за вече съществуващи MTV сериали. Всъщност, нека започнем с него – чудесен начин MTV да представят най-новото си, убийствено предложение.

http://www.youtube.com/watch?v=ZhLLVy0dSgI

http://www.youtube.com/watch?v=2zDydMGoUkY

http://www.youtube.com/watch?v=Jdj_gO7gYGI

За съжаление, както вече стана ясно, Ghostface няма да участва в сериала и ще го замести чисто нова маска, която засега виждаме по-ясно само на долната, доста некачествена снимка. Според нас е малко рано за изводи, но трябва да признаем, че Ghostface  ще ни липсва, ако хвърлим око на сериала (фенове сме на първия и четвъртия филм и на идеята на франчайза като цяло, така че сигурно ще му дадем шанс, но нямаме високи очаквания). Въпреки обещанията за по-страховита, „мрачна” и „органична” маска, засега сме по-скоро разочаровани. Ще видим как ще изглежда в самия сериал.

нова маска

Като че ли в някои от трейлърите видяхме нещо по-различно… Много е възможно самата маска да претърпи развитие в сериала и горната снимка да е крайният резултат. Е, поне на Уес Крейвън му харесва: „Новата маска е яка, страшна и води сериала в нова посока. Връзва се и с историята, но няма да издавам как.

Ето го и обещания, крайно общ и супер кратък, първи официален синопсис:

„Това, което започва като viral YouTube видео, скоро се превръща в сериозен проблем за тийнейджърите в Лейкууд и предизвиква убийство, което напомня за мрачното минало на града.”

В „Писък” („Scream”) ще видим Уила Фицджералд (популярната, но въпреки това стеснителна и интелигентна Ема), Бекс Тейлър-Клаус (артистичната и самотна Одри, която иска да снима филми), Джон Карна (компютърния гений Ноа), Амадеус Серафини (загадъчното ново момче в града), Конър Уейл и Карлсън Йънг. Бела Торн също ще има поява, но имайки предвид, че ще е пресъздаване на сцената с Дрю Баримор от първия филм (вижда се доста ясно и в трейлърите), нея бързо-бързо ще спрат да я дават.

Премиерата на сериала е 30 юни по MTV.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *