Том Ханкс

Всеки филм на Стивън Спилбърг е „must see” сам по себе си (и по „дифолт” претендент за всякакви кино-награди), но когато става дума за колаборация между него и гениалните братя Коен, които влизат в ролята на сценаристи (наравно с Мат Чарман), нещата попадат в още по-висока категория на очакване. Когато към това прибавим участието на Том Ханкс и интересната история, „Bridge of Spies” директно се превръща в едно от най-големите филмови събития на годината.

Bridge of Spies” е вдъхновен от действителна история и разказва за занимаващия се с непопулярни дела адвокат Джеймс Донован, когото ЦРУ поставя в центъра на студената война между САЩ и Съветския Съюз, като го изпраща на мисия да води преговори за освобождаването на обвинения в шпионаж свален пилот на U-2 Франсис Гари Пауърс.

Вижте първия трейлър на филма, представен късно снощи от Dreamworks и Fox 2000.

http://www.youtube.com/watch?v=2-2x3r1m2I4

Няма какво да коментираме тук, всичко е „ел класико” – имаме си отлични визуални красоти, солидна доза патетика и сантиментализъм и въобще всичко, което сме свикнали да очакваме и получаваме от Спилбърг. Том Ханкс ни стои малко странно, но сме сигурни, че той няма как да се издъни актьорски. Като цяло оставаме с усещането, че това ще е най-добрият филм на Спилбърг от „Мюнхен” насам (като се има предвид, че адски харесваме „Тинтин” и „Линкълн”).

Вижте и официалния постер и няколко снимки.

Bridge OF Spies - Том Ханкс

плакат

Режисьор на „Bridge of Spies” е Стивън Спилбърг, а сценарият е дело на Мат Чарман и Джоуел и Итън Коен. В ролите са Том Ханкс, Марк Райлънс, Скот Шепърд, Ейми Райън, Себастиан Кох, Алан Алда, Били Магнусе, Остин Стоуел, Доменик Ломбардози и други.

Премиерата е 16 октомври 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Постера е много “ Том Кланси “ 😀 Иначе изглежда страхотно !

  2. Защо ли гениалното еврейче все си губи времето с такива ленти, а не заснема нещата, които си ги може, а ги дава на идиоти в Холивуд да му ги снимат? А той гледа от страни и дава кинтите. Защо не направи сам „Jurasic World“, а го даде на този прощъпулник в киното Тревъроу? Г-н Steven Allan Spielberg снимайте най-накрая Robopocalypse мамка му!