Итън Хоук и Ема Уотсън

Fear always finds its victim.

Това е рекламното изречение на хорър-трилъра „Regression” на Алехандро Аменабар („Open Your Eyes”, „Другите” и „Mar adentro”), което вероятно е вярно в много отношения, но не и спрямо настроението и очакванията ни за филма. След 6-годишно отсъствие от големия екран, испанският режисьор се завръща към жанра, който го направи известен, и място за „страхове” няма. Още повече, че рекламните клипове – особено най-новият пълен трейлър, който ще видите по-долу – изглеждат повече от прекрасно.

Regression” е с участието на Итън Хоук и Ема Уотсън и разказва за детектив на име Брус Кенър (Хоук), който е нает от младата Анджела (Уотсън) да разследва баща ѝ (Давид Денсик), когото тя подозира в „an unspeakable crime”. Разследването обаче отвежда Кенър в неподозирана посока и скоро наяве излизат наистина ужасяващи последици.

http://www.youtube.com/watch?v=ATTjUtqdJfU

Изглежда прекрасно! Обожаваме подобни филми и този трейлър ни носи истинска наслада. От това, което виждаме, „Regression” ще ни предложи страхотна визия и атмосфера, завладяваща мистерия (не е ясно дали става въпрос за нещо свръхестествено или за нещо изкривено от най-дълбоките кътчета на човешката психика), на пръв поглед солидни актьорски изпълнения и отлична режисура, разбира се. Нямаме търпение да видим филма и се надяваме някой да го докара на кино!

В допълнение, вижте и един нов постер.

плакат

Минесота 1990 г. Детектив Брус Кенър (Итън Хоук) разследва случая на младата Анджела (Ема Уотсън), която обвинява баща си Джон Гари (Дейвид Деник) в ужасяващо престъпление. Когато Джон неочаквано признава вината си, известният психолог д-р Рейнс (Дейвид Тюлис) е нает да извика спомените му и това, което открива, сваля маската на ужасяваща национална мистерия.

Още веднъж, режисьор на „Regression” е Алехандро Аменабар, а в ролите са Итън Хоук, Ема Уотсън, Дейвид Тюлис, Давид Денсик, Дейл Дики, Дейвън Бостик, Лутер Блуто и други.

Премиерата е 28 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Да бе, консенсусно го плюят, мамка му, а как му се бях наточил…

  2. Приятна изненада се оказа филмът, като за хорър много ми допадна, леко финала ме разочарова, но като цяло е добър.

  3. Аз го гледах без последния половин 4ас ,ще го догледам тази ве4ер.Средна работа е