Ant man

Както обикновено става, особено при филмите на Marvel, първите ни новини представят всеки дребен и непотвърден слух, докато накрая не успяваме да смогнем на непрестанно излизащите трейлъри, снимки, плакати и любопитни детайли.

Ant-Man” не е изключение и това е поредната – много вероятно последна – новина, която обобщава финалния изблик на рекламната кампания. В случая става дума за нов трейлър (японски, така че… АнтоМан!), задкулисен клип и нови плакати, но преди да ги видим, едно леко отклонение.

Покрай всички интервюта на създателите и приблизително един милион „set visits” на различни медии, къде полу, къде съвсем официално се появи информация как филмът се връзва с останалите заглавия и суергерои от вселената, както и за една-две появи на познати Marvel имена. Ние обаче няма да споделим какво сме подочули.

Ако искате да знаете всички подробности предварително (едва ли ще си развалите нещо, все пак става дума за дребни детайли), може да се поразровите в нета, но ние ви съветваме просто да изчакате 17 юли и направо да гледате филма на голям екран, както ще направим ние. В киното всичко ще стане ясно.

И за да не кажете, че не сме ви предупредили – има не една, а цели две „post-credits” сцени, така че останете до самия край. Казват, че втората сцена била особено добра, но за щастие, засега много спойлъри няма. Първите реакции на колеги, които са гледали филма на предварителна прожекция, са предимно положителни и най-много хвалби отнесоха хуморът, екшънът, „post-credits” сцените и Майкъл Пеня.

http://www.youtube.com/watch?v=fGSJn9JXwLI

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри, Джорди Моя, Тип „T.I.” Харис и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. споделям мнението ви, аз даже и тоя трейлър не гледах, щото бил много спойлърски.
    Само едно негативно ревю видях, а някои стигат толкова далеч, че го сравняват с „Пазителите“.
    Сега се чудя как да накарам скъпата, да гледа 10 мин надписи, за сцена която на нея ич не й дреме

  2. @Ридик….
    Хаххахах.. ще гледа, къде ще иде да не гледа 🙂

    Само едно негативно ревю видях, а някои стигат толкова далеч, че го сравняват с “Пазителите”.
    Кощунство!!! Светотатство!!!
    Това е „аут ъф куесчън“. Колкото и да е добър тоя мравуняк едва ли ще успее дори да се доближи в еволюционната стъпбица до „Пазителите“. Доста повече стъпала ще трябва да качи.. Макар, че съм го казвал и преди, Пазителите е най добрия комисков филм в историята на киното и едва ли скоро ще има филм (по комикс или за супергерой) който ще успее да го задмине…
    И както се пее в една песничка, а дано, ама надали….

  3. Хейнрих@

    едвам я убедих да гледам филм за човек, яздещ мравки.

    Кевин Фейги казал, че ще набута антмен в света на мистичното, така че явно скритата сцена няма да е за сивил уор , ами за док Стрейндж…… но скоро ще видим