Inside Out

Прекрасно е, че Pixar отново ще ни зарадват с нещо супер-готино и оригинално – вече си знаем, че „Inside Outще е точно такъв, а се появиха и още няколко клипа в подкрепа на тази увереност. Филмът вече беше представен извън конкурсната програма в Кан и получи доста топъл прием. Тук може да видите и специалните плакати, с които се сдобиха емоциите на Райли, за да минат по червения килим на Кроазет, но… всичко по реда си! Вижте представянето на Гняв и Отврат, как Тъгата и Радостта се изгубват в лабиринта на паметта на Райли, как се подготвят емоциите за първия ден в училище и как са подредени спомените.

Важно е да се знае – Радостта не може да разбере Тъгата, но добре се спогаждат, когато трябва да работят заедно за доброто на своето момиче! Изключителен екип художници е ангажиран в работата по филма и тук ви предлагаме поредица от снимки, които хвърлят бегъл поглед върху магията на оживяването на човешките емоции в „Inside Out”. Чак изпитваме страхопочитание пред огромния труд на екипите, създаващи изключителните анимационни приключения!

И като споменахме Кан, за малко да пропуснем факта, че „Inside Out” (или „Vice Versa” на френски) ще се на екран във Франция на 17 юни – цели два дни преди останалия свят. Така е с фестивалните филми – дори и извън конкурсната програма, стъпил ли си във Франция веднъж – вече си привилегирован!

плакат

“Move over, we’re going up the red carpet steps!” #Anger

“It better be sunny…” #Disgust

“Yes We Cannes!” #Joy

“We really have to go up all those steps??!?” #Fear

“Don’t forget your Palme…” #Sadness

Порастването е сложна и трудна работа – случаят с Райли не е изключение, а междувременно ѝ се налага да напусне познатия живот в средния Запад, защото татко ѝ започва нова работа в Сан Франциско. Райли се води от емоциите си, както се случва и на всички нас. Радост, Страх, Гняв, Отврат и Тъга живеят в Главния щаб – контролния център в ума на Райли, и те я съветват за всичко, което ѝ се случва, всеки ден! Докато Райли и емоциите ѝ се опитват да приемат новия живот в Сан Франциско, голяма бъркотия застрашава Главния щаб. Въпреки че най-важното чувство – Радост – се опитва да поддържа висок дух и да вижда нещата само от добрата им страна, големият конфликт между емоциите е как най-добре да се ориентират и справят с новия град, дом и училище.

Режисьор на „Inside Out” е Пит Доктър („В небето”, „Таласъми ООД”), а в ролите ще чуем Кейтлин Диас (Райли Андерсън), Ейми Полър (Радост), Филис Смит (Тъга), Бил Хейдър (Страх), Минди Кейлинг (Отврат), Луис Блек (Гняв) и Даян Лейн и Кайл Маклоклън, като родителите на Райли.

Премиерата е 19 юни 2015.

Най-различни подробности за анимацията на Pixar може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *