„Стадо” рекламни материали на „Джурасик свят”

от на 2015-06-02
 

Джурасик Свят

Welcome to Jurassic World. Welcome to Jurassic World. Welcome… Welcome… to Jurassic World.

Мислихме си, че с последната ни новина, посветена на „Джурасик свят”, отново сме влезли в ритъм по отношение на неговото рекламно отразяване, но всъщност положението стана още по-лошо. По принцип, при почти всеки голям филм, за който сме се навили и с ентусиазъм отбелязваме дори и най-малкия ъпдейт, има момент на прегаряне, но не смятаме, че случаят е такъв. Просто нещата са толкова много, че един момент „невнимание” от наша страна ни забави, бяхме залети от тонове реклами и ни трябваше време да се окопитим.

Сега, след като вече сме „в съзнание”, правим плаха стъпки да наваксаме. Първо е информацията, че Колин Тревъроу няма да се завърне като режисьор за петата част (прогнозите за приходите на „Джурасик свят” са доста добри и е логично вече да се говори за ново продължение), а след това са всички по-интересни реклами, които пропуснахме. Видеата са много, така че „hold on to your butts”!

ТВ спотове

Клипове

Зад кулисите

Мерцедес

Мерцедес

Реклами

И последно, вижте няколко клипа, в които Крис Прат се прави на „маймун”, и един китайски постер.

плакат

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2015-06-02 at 10:47

  Май наистина доста сте изостанали с отразяването.

  Според мен този новия дзвер не трябваше да го показват в рекламите. Трябваше да остене скрит. И като отидеш да гледаш филма тогава да го видиш. Все пак нали всичко се върти около него.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-02 at 11:10

  Още малко и с тия спотове ще изгледаме целия филм предварително хахахах :) Много бе! То направо изгубих интерес да го гледам…:)

  Отговор

 • heinrich
  2015-06-02 at 13:49

  Ебааа го кво направихте вие бре?! По точно тея? След толкова спотове вече няма нужда да ходя да гледам филма. Току що го гледах… :)

  П.С. Абе ще си удари милиарда като стой та гледай…

  Отговор

Коментирайте