Фантастичната четворка

В началото на май, малко след като видяхме пълния трейлър на „Фантастичната четворка”, научихме, че режисьорът Джош Транк е напуснал втория филм от самостоятелната „spin-off” поредица „Star Wars Anthology”, като една от най-често споменаваните причини бяха проблеми на снимачната площадка на комиксовия филм, които поставили под съмнение възможностите на Транк да се справи с тежката задача да ръководи филм с марката „Star Wars”.

Впоследствие Джош Транк заяви, че причината за напускането му била, че след като през последните четири години от живота му всяка негова стъпка е била публично разглеждана едва ли не под микроскоп, той искал да се захване с някакъв по-малък, оригинален проект, който да не привлича толкова обществено внимание. Също така категорично отрече да е имало каквито и да е проблеми около „Фантастичната четворка” и да са планирани преснимания под надзора на Матю Вон.

Ние също сме по-склонни да вярваме на първото, още повече, че Транк и друг път е изразявал подобни съображения за работа по проекти, които не са оригинални, но не можем напълно да се отърсим от десетките слухове за проблеми с „Фантастичната четворка”, което допълнително увеличава скептицизма ни по отношение на филма. Скептицизъм, който се запазва и след поредната порция рекламни материали, които виждаме.

http://www.youtube.com/watch?v=s0X3ucF__UA

Един от плюсовете на филма (поне според нас, тъй като чуваме и мрънкане по въпроса) е опитът способностите на четиримата главни герои да бъдат обяснени по различен от досегашния начин, чрез научни (или псевдонаучни) теории – например Рийд Ричърс (Мистър Фантастик) изкривява пространството около себе си, което предизвиква илюзията, че може да се разтяга по невъзможен начин. Вижте няколко viral клипа, които  са свързани с този елемент.

Reed Richards

Sue Storm

Johy Storm

Ben Grim

Последно, вижте една реклама и няколко character постера.

плакат

плакат

Режисьор на „Фантастичната четворка” („Fantastic Four”) е Джош Транк („Хроники”), а в ролите са Майлс Телър, Кейт Мара, Майкъл Б. Джордан, Джейми Бел, Тоби Кебъл, Рег Е. Кати, Тим Блейк Нелсън и други.

Премиерата е 7 август 2015.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз пък съм оптимист и според мен скептиците ще бъдат изненадани :). Като се имат предвид предишните филми на Транк и на актьорите (най-вече Телър и Кебъл, но и другите също), а и това, което виждам по-горе – мисля, че ни очаква един доста приличен филм. Ако не и по-добре.