Том Круз и Ребека Фъргюсън

Go Rogue!

Paramount представиха нов пълен трейлър на „Мисията невъзможна: Престъпна нация” на Кристофър МакКуори и Том Круз, в който Итън Хънт и екипът му са по петите на свръх-секретна организация на име „Синдиката”, която си е поставила за цел пълното унищожение на MIF. Също като предишната реклама, и тази предлага по малко от всичко, което сме свикнали да очакваме от филм от поредицата „Невъзможна мисия”. Вижте!

We gonna give it our love… We gonna give it our love… We gonna give this movie every inch of our love! Oh, wait, бяхме забравили, че тази песен всъщност е едно сексуално innuendo. Ама няма значение, важното е, че тя пасва чудесно на трейлъра и това, което виждаме в него (а и в предишния), доста ни харесва и филмът определено има „любовта” ни.

Повече подробности за това какво ни харесва и какво не в рекламите и премиса на филма може да откриете в новините ни до момента, а сега ви предлагаме да видите няколко снимки и поредица „character” постери, запознаващи ни както с добре познатите герои, така и с новите.

Саймън Пег и Алек Болдуин

Мисията невъзможна: Престъпна нация

плакат

Режисьор на „Мисията невъзможна: Престъпна нация” („Mission Impossible: Rogue Nation”) е Кристофър МакКуори („Джак Рийчър”), а в ролите са Том Круз, Джереми Ренър, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Шон Харис, Саймън МакБърни, Алек Болдуин, Америка Оливо и други.

Премиерата е 31 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *