Брайс Далас Хауърд и Крис Прат

Последният път леко ви поизлъгахме, допускайки, че повече най-вероятно няма да поместваме новини към излизащия днес по кината „Джурасик свят“ на Колин Тревъроу. Да, ама не – това поредно включване по темата, макар и съвсем кратко, отново ще ви занимае с динозавърския франчайз, вдъхновен от романите на великия Майкъл Крайтън. Първо, ето едно видео от бляскавата премиера:

…а ако ви е интересно кои хора, бачкали по поредицата през годините, се завръщат към екипа, погледнете тук:

Както виждате от втория клип, ето този стар познайник:

Фил Типет

…отново е помагал при създаването на динозаврите. Ако не го разпознавате или не сте обърнали внимание на 2-минутния материал, това е Фил Типет, който взе „Оскар“ за „Джурасик парк“ преди повече от 20 години (същата награда печели и за „Завръщането на джедаите“). Тогава нямаше такава брада обаче.

За финал и в подготовка за „Джурасик свят“, където имаме доволно количество…. „инциденти с фатален край” (един от неоспоримите плюсове на филма), вижте няколко от емблематичните смърти в поредицата.

Джурасик свят“ е вече по кината и ако се чудите дали да си го причините на 3D, съветът ни е да си го причините на 3D – забавлението е на ниво!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Как са различни, бе? Нали „Джурасик парк“ е по истински случай?