Палеонтологът Джак Хорнър разказва за „Джурасик свят“

от на 2015-06-10
 

Джак Хорнър

Вчера имахме щастието да видим „Джурасик свят“ и макар ревюто ни за него още да не е готово, можем поне да споделим, че на по-голямата част от екипа ни дългоочакваният дино-проект на Колин Тревъроу по-скоро се хареса. Понеже още ни държи влага, решихме да пуснем поредна (вероятно последна?) новина, свързана с мащабната продукция на Universal Pictures, като този път ще наблегнем на по-малко художествената страна на нещата: палеонтологията.

Един от най-известните съвременни палеонтолози – американецът Джон „Джак“ Хорнър – е бил консултант не само на първия, но и на всички останали филми от „Джурасик“-поредицата, начената още през 1993 г. Макар често да е бил несъгласен с редица от творческите решения на продуценти, режисьори и сценаристи – решения, ощетяващи до голяма степен научната достоверност при представянето на мезозойските същества, в крайна сметка франчайзът прокарва бая от идеите на учения в наратива. Ето ви едни 2 минути, в които Хорнър споделя впечатления за работата си по „Джурасик свят“:

…а онлайн вече свободно може да бъде чут целият саундтрак на Майкъл Джакино, който също доста ни допадна:

http://www.youtube.com/watch?v=R7peirPeq_o

Ако всичко това не ви стига, за да подгреете за петъчната премиера на „Джурасик свят“, вижте и тази кратка ретроспекция:

Джурасик свят“ е не само режисиран от Тревъроу, но и написан от него, а за сценария са му помагали Дерек Конъли, Рик Джафа и Аманда Силвър. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и дp.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Satyr73
  2015-06-10 at 17:01

  Предположения за очакван стартов IMDB и в доматите рейтинг на филма.Моля дайте вашето мнение…ако желаете… Победителя уцелил на 12.6 получава безплатен билет за филма от Операцията, стига Дринов да не се стиска за некви си 8-12 лв. :)
  Мое лично: 7.1

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-10 at 17:04

  Мое лично: ти си кретен.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-10 at 17:34

  А ти си елементарен и доста лесно обиждаш…Това да не ти е махлата…малко по-културно пич.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-10 at 18:25

  Еби се. 😀 Ебаси, става все по-лесно. :) Продължавай, плс.

  Отговор

 • heinrich
  2015-06-10 at 18:46

  @Узумаки.
  Помниш ли моето исренно сочно изказване срещу Кал-Ел в новината на Суисайд Скуад?
  Давай ти си! 😉

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-10 at 19:04

  Смятах, че този сайт е с малко по-висока култура и посетителите биха искали да научат нещо полезно и да поразговарят на тема кино, то с такива утрепки единствено се сваля нивото му за жалост. А щом в сайт за кино се допускат такива личности да обиждат и псуват, би трябвало хората да се замислят за стойността на информацията тук.
  Все пак това не са торентите за да е толкова ниско нивото на общуване мисля и да не стигам това ниско на общуване ниво.
  А и като гледам по коментарите все едни и същи 4-5 човека се изказват…баси и посещенията щом никой не иска да се изказва тук…Някакво затворено сайтче-общество.

  Отговор

 • Negar Krok
  2015-06-10 at 19:29

  „Като чуя за култура и се хващам за кобура“

  -Радой Ралин

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-10 at 19:45

  Satyr73, не го взимай лично бе, това е шибаният интернет. Някой бил псувал – биг факинг дийл, муув дъ фак он. :) Хайнрих, помня онази сочнотия, но не бих я повторил, защото подобни неща, написани два пъти, могат да спрат времето. 😀

  PS Paлин е от поносимите.

  Отговор

 • ParadoXx
  2015-06-11 at 02:31

  @ Satyr73 Пич,нали знаеш,куче дет не лае,не хапе ,Голем е пред монитора,ама дали ще ти го каже в лицето…mission inpossible…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 09:15

  Ако говори същите глупости, разбира се, че ще му го кажа. Обикновено обаче като идват на срещите ни, хората говорят предимно за пиене… където разногласията вече наистина са mission impossible.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-11 at 09:18

  те това е еволюция в отношенията.
  1-во псуват се
  2-ро напиват се
  3-то тръгват си с едно такси

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 09:30

  Всичко е окей, стига да не се приберат заедно.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-11 at 10:19

  края е отворен, възможни са всякакви сценарии 😀

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 10:37

  Хаха 😀

  Отговор

 • 2015-06-11 at 10:48

  Понякога имам чувството, че имах хора, които никога през живота си не са попадали в нета. :/

  @Satyr73
  По-скоро, ако ти не познаеш, ще почерпиш всички ни. :) Не се скръндзай! :)

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-11 at 11:29

  Хахахаха Дринов, готов съм да почерпя цялата ви пасмина там хахах разбирачи…Не е проблем за мен. И реално съм в нета още преди да сте хванали мишките… Капиш! Просто ме дразнят елементаризми и тъпи изказвания и то в момент когато човек говори сериозно. Е това ме дразни! Но като гледам вие всичките сте продукта на децата без игри навън и нета ви е целия свят-забавление.Скрити зад клавиатурата и правещи се на умни. Това е навсякъде за жалост. И тук и в тракерите и тем подобни сайтчета и форуми е пълно с такава „умна и всеразбираща“ пасмина. Реално човек си мисли че може да поговори и поразсъждава за сериозните теми и филми тук, но явно това е абсурд човек да си го мисли с такива посредствени елементи обръщащи всичко сериозно в майтапи и псувни. Мисля, че има доста други сайтове за такива излияния, а тук претендирате да критикувате и коментирате сериозно…, но като гледам всичко се свежда до поркане и тъпотии.
  И само не разбрах какви са тъпотиите, че предложих да постнете ваше очакващо мнение за рейтинг…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 11:51

  Ние сме пасмина и продукт на децата без игри навън? Абе, ти верно си малоумен. Аз в началото просто за спорта те хранех – вярно, имаш тотално неадекватен поглед върху киното, но може пък да си иначе окей. Обаче не… генерално си тъп и т’ва е.

  Отговор

 • 2015-06-11 at 12:16

  @Satyr73
  Не искам да говоря от чуждо име, но според мен реакцията на UZUMAKI по-скоро беше предизвикана от последните ти няколко коментара, а не от този конкретно. А част от коментарите ти в последно време бяха WTF?! – поне според мен. Даже се поядосах малко, а това е рядкост при мен, защото съм свикнал и по принцип съм толерантен към (почти)всичко в интернет пространството. Иначе и на мен ми е писнало от малоумни псувания, които не водят до нищо, ей така за спорта.

  Второ, освен ако под „хванали мишката“ нямаш предвид пишка, не си в нета от преди нас, защото интернет стана част от света ни, доста след навлизането ни в това, което наричаме „съзнателен живот“. И предвид това, че не си чааааак толкова по-стар от нас – в редиците ни имаш и набори, – е глупаво да твърдиш, че сме от поколението, които не сме играли навън. Ще те скъсам на фунийки където и когато кажеш. :)

  И не се дразни когато говориш сериозно, а някой те псува или те ебава. Това са глупости, не обръщаш внимание и говориш само с тези, които имат желание за нормален разговор. Ако пък няма такива, здраве да е, сайтове за кино бол, нали така? И последно, дай врено да се видим на по бира, да се попсуваме на живо и ще видиш, че в действителност никой никого не мисли лошо. :)

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-11 at 12:50

  @Дринов
  Интересно ми е кой набор си, защото не ти давам повече от 81-82 ?

  Още преди да се появи нета е имало писани източници от където да се образоваме за киното и сме го правили, но това е преди далечната вече 99 г. Не знам през 92 г. къде си бил но аз съм бил в казармата, след което 94 записах Философия и Психология и така до 2000-та г. когато се дипломирах. През това време доста кино съм изгледал, а фунийките бяха през 80-те години и едва ли много си хванал.

  Но както и да е. Ти си пич и наистина с удоволствие бих се запознал и поговорил на живо, но ангажиментите ми с бизнеса ми доста ви отнемат от времето. Ако правите някое събиране пак ще открадна време и ще намина да видя пасмината :) И наистина не мисля лошо на никой, дори и на кретена UZUMAKI хахахах.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 12:53

  Аз също не ти мисля лошото бе, унуфри – към бавноразвиващите се пенсионери изпитвам преди всичко съжаление.

  Отговор

 • legrandelf
  2015-06-11 at 13:02

  Предполагаемо (беш)е, че 73 в името не е размерът на нечия пишка, а конкретен набор на притежателия на въпросния ник 😀

  Не беше нужно цялото CV да си пишеш, а на Бла да му се връзваш толкова… няма смисъл – копелето дразни ацки много! 😀

  Отговор

 • Дринов
  2015-06-11 at 13:05

  @Satyr73
  80-ти набор съм, но хванах достатъчно от фунийките – братовчед ми е 74 и играех с приятелите му. Но дори и без него пак щях да хвана. :)
  По другата линия – израснал съм в кино семейство и от малък кисна в киносалоните и през 92-ра съм бил пак там. :) Видеото не го броя въобще – може да не бяхме единствените с такова в махалата, но достъпът ми до филми беше безпрецедентен. :) Тоест, кинообразованието ми е започнало от ранна детска възраст. 😉
  И последно няма нужда да чакаме голям сбирка, ще се видим в камерен състав. :) :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-11 at 15:26

  шантав ден е днес, телефони ЕГН-та, размери, кой кво не си казА

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 15:51

  Днес е шибан ден заради кончината на Крис Лий :(

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-11 at 17:33

  @Дринов
  Е да достатъчно си разумен за да знаеш, че изкуството е винаги субекта обърнат към обекта и проекцията на идеи и мисловни величини впрегнати да бъдат реализирани. Не винаги идеята и обекта са в идеална пропорция и не винаги субективното е обективно като цяло.Реализирането на дадена идея е трудно начинание и не винаги е напълно възможно и то поради простият факт, че двете субстанции са от различно естество. Това същото се отнася и към киното и техните възможности даден режисьор, продуцент, оператор да ги реализира така както са в самото начало като идея. Почти винаги се провалят нещата.И то заради поне 3 обективни субекта и тяхната воля за интенция спрямо даден проект/режисьр-продуцент-сценарист/ и когато всеки внесе субективното от себе си се получава манжа с грозде.Затова успяват деспотичните и авторски режисьри-продуценти-сценаристи, а те са много малко в съвременното кино.Един от тях е Джеймс Камерън. Не се възхищавам на „голами“ режисьри, които не могат и един ред да напишат сами, а чакат други умни глави да им надъвкат идеите.За жалост един от великите е Ридли Скот. Сам режисьора /а той е реалният реализатор на идеите в обективното/ когато съумее да прихване идеите и нишката, атмосферата на това което е написано като сценарий или сам си е написал, то тогава се получава истинското Кино. Това, което ние всички искаме да гледаме. :)
  Относно сбирката няма никакъв проблем, стига да имам възможност. И все пак ти дължа извинения за някои мои изказвания по адрес на сайта /и пряко и косвено към теб/ защото винаги трябва да има къде човек да може да изкаже мнение поне за това нещо наречено Седмото изкуство – Киното.

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-06-11 at 22:10

  Аз не мога да разбера, що на всеки тук му идва да вади речниците като спори с някой човек в тоя сайт, за който е видно, че не е някъв прост. Сериозно ли мислиш, че фактът, че си се впрегнал да напишеш тия словозилияния, сам по себе си ти гарантира някакво място в hall of fame на спорещите из нета? Ако меракът ти е Дринов да дойде и да ти бие една чикия от кеф, че знаеш български език – сериозно ли мислиш, че тук е мястото? Черпи го нещо, купи му два трендафила и някоя вафла, ако върже – халал да ти е.

  Ай стига бе, толко ли не можеш да се усетиш на къде духа вятъра и що ти пишат тия неща? Ако тръгне всеки тук да си разяснява теориите в по 2 страници, язък, че сме мислещи хора… Сети се малко, стегни се…

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-06-11 at 22:18

  Узумаки, за Сър Кристофър Лий… Ти си го каза: И са гледаш, след два дена…. 😉
  Извън това, квото и да е – тоя човек колкото е дал на киното – толкова други вкупом не са взели от него. Живял е Живот той, поклон и респект към него, заслужено си отиде да почива сега. Нека все пак отчетем, че Сър-а не е Само и Просто актьор… Уникален човек, само bow заслужава.

  Лека му пръст.

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-11 at 22:56

  @SirStevancho
  Не бе пич, просто си чиста клавиатурата с това, щото децата вчера ядоха банички върху нея.Та затова…:)
  Е сега вече се стегнах „в кръста“ от тази искрено назидателна реч. Баси, никога не бях чувал толкова умни думи. Направо ме е срам :)
  п.п. Не вадя речниците – това просто го знам, а ти просто го не знаеш…е в това е Огромната разлика. Всеки може да бъде „чешит“ по модерно му в нета, но за жалост ти не си. И никой не ме интересува какво мисли и казва за мен.Капиш!

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-11 at 23:13

  SirStevancho, т’ва за „предсказанието“ е ебаси филма, заклевам се. Почти се чувствам виновен.

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-06-11 at 23:20

  Прав си, няма да си кривя душата. Като казах, че „вадиш речниците“, имах предвид буквално, че вадиш речници. Съжалявам, аз така правя, като споря с някого – вадя речници, книги, 3-4 тома на Макиавели, сравнявам, задрасквам, пак сравнявам, пак задрасквам. Как да стигне иначе хората като теб, дето го могат, а аз – не. Това е. Колкото комуто е дадено, на някои ви е повече, другите се опитваме да се намърдаме. Съжалявам, че ти засегнах егото, мерси за вица с баничките, така не съм се смял от години! Благодаря ти, че с няколко реда ми показа колко съм зле съм се ориентирал, че и хич не се бъзикам. Стана ми криво, че съм тъпоумен, сдухах се, смятам сега да ходя да гледам „Време разделно“. Може да съм глупав и да не ми е дадено, ама па – чуСтвам, поне ако порева – ше се доближа до нивото на мисленето ти.

  п.п. Дай на децата да хапнат в Чиния. Знам, че звучи налудничаво и много тарикатско, ама ние – тъпаците от нета – все по-просто Апваме.

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-06-11 at 23:25

  @UZUMAKI,

  Бе май и на мене би ми станало така кривичко. Ама на 93 години да му го предречеш – не е и голямо геройство, дет се вика. Кажи, че утре Скарлет-ката ще се удави в на Книжния пазар фонтана. Тогава те признаваме като виновен и бая хора ще те погнем;)

  Ама…Баси…Не си ли пък е поживял тоя човек, а? 😉

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 00:39

  О, да – и как само си е поживял. :) Извънредно титаничен тип беше. Днес буквално умря част от детството ми. :(

  PS Смъртта на младите я предсказва Дринката – заради него загубихме Пол Уокър.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 09:06

  @Дринов

  Понеже темата се разводни, па ти каза, че си неизчерпаем източник на кино сведения…… търсех си два филма нискобюджетни, фантастични от „онова“ VHS 80-тарско време.
  Единия си го намерих „Without worning“ едно извънземно мяташе някакви медузи и трепеше орицата.
  За другия ако се сещаш и можеш да ми помогнеш. Самолет изчезна от радара, след това се появи, всички живи и здрави, ама се оказаха извънземни, светеха им очите, само тези които по време на полета са спяли, не бяха подменени. Помня го като „Унищожителите“, но се съмнявам английското му име да е било такова.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 09:41

  Koпеле, „Предупреждението“ (както го бяха превели на моя VHS) или „Голата глава“ (както аз го наричах като малък – гледал съм го за първи път на 7 години сигурно… и го знам наизуст) ми е сред top guilty pleasures, ever. Още по-удивителното е, че този с подменените хора от самолета наскоро и аз го търсих, защото нямах спомен за заглавието (помня, че му викахме „Светещите очи“, но не беше това името), а като го гледах навремето, яко ме беше уплашил и впечатлил. Още не съм го локализирал, така че ако ти успееш, свиркай.

  PS Не мяташе медузи – мяташе палачинки!

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 09:50

  @Узо

  замислих се, че и ти би могъл да ги знаеш, ама реших да се обърна към институцията.
  Предупреждението….след като го гледах като чаве, от страх да си легна по-бързо си легнах с чорапите…… може би съм го гледал 85-та…….а съм 77. Не знам защо с този филм свързвах „Sweet Dreams“ на Еurythmics ?макар сега като го гледах я няма/ и до ден днешен ме побиват тръпки като я чуя. Сега го намерих в ютюб и там го изгледах.

  Но другия го търсих като Дистройърс, аннихилейтърс, как ли не, ама го няма

  Отговор

 • Дринов
  2015-06-12 at 09:54

  Звучи като да е този: http://en.wikipedia.org/wiki/Annihilator_(film) :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 09:59

  Аз съм го гледал малко след теб, някъде през ’86-та или ’87-ма. Наскоро точно в Тубата си го изгледах с кеф – продължава да ме дърви тоя филм, пък и имаш ебаси стабилното актьорско присъствие: Джак Паланс и абсолютно ненормалният Бела Лугоши… така де, Mapтин Ландау. :) Музика, атмосфера, звукови ефекти, gore, осемдесетарски vibe, някакъв зверски носталгичен кеф е това чудо. Освен това сюжетно си е rip-off на „Хищникът“.

  PS „Светещите очи“ го търси в гугъл с някакви ключови за фабулата думи: закъснял самолет, подменени хора… светещи очи?

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 10:00

  Дринов междувременно го е локализирал – молодец. :) Даже било ТВ-филм това нещо, ебаси. Мисля да не го гледам, за да не унищожа спомена от детството.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 10:05

  аааа аз мисля малко по – късно да си сипя едно и да го почвам……..ба гу, петък е , нема да им работим

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 10:07

  Ше те еба бе, искам и аз така. :) ОК, сподели после много ли е зле или е запазил очарование.

  Отговор

 • Анита
  2015-06-12 at 10:18

  КЪДЕ Е РЕВЮТО?!

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 10:19

  с кеф си изгледах Предупреждението, разните му там Нинджи със Шо Косуги, предполагам, че и този ….. носталгията няма да ми позволи да не ми хареса.

  единствено се въздържам от Time Runner, с Марк Хамил. Още тогава си мислих „баси, що Люк така се излага“

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 10:20

  Внимавай какво си пожелаваш 😀 Кефи ме обаче колко теми сменихме под тая новина – особено се радвам, че е именно тук, тъй като и Хорнър ми е сред героите от детството. :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 10:29

  Предният ми коментар беше за Анита :)

  PS Ридик, започвам да се тревожа – буквално преди седмици си направих ретроспекция на Шо Косуги с любими моменти от негови осемдесетарски филми. Подозирам, че пиша с два ника… и ме тресе шизофрения.

  Отговор

 • lammoth
  2015-06-12 at 10:43

  Още на ниво трейлър съм разочарован, но днес ще ходя да гледам филма с голяма доза кеф и фенбойщина.

  Като гледам как са представени птерозаврите, велоцирапторите, тиранозаврите – всичко е копие от Джурасик парка на Спилбърг, а оттогава насам познанията ни за праисторическите зверове са се променили и то доста. Тука пак гледам птерозаврите и велоцирапторите са представени като преди, погрешно. Велоцирапторите са големи колкото кучета (50 см височина на 2 м) и са покрити с пера, приличат по-скоро на мъхести патици, отколкото на големи гущери. Тиранозаврите и въобще визията на тези гиганти не е такава, каквато ни се е набила в главата и очаквах, имайки предвид напредъка в науката и в CGI поне с този филм да се представи по-съвременните открития и визии за мезозойските създания :/

  Не че съм някакъв нърд, сигурен съм, че ще зяпам като хлапак филма, но пак оставам с леко разочарована нагласа. :(

  Отговор

 • Дринов
  2015-06-12 at 10:48

  Ти пък голям професор по динозаври се извъди. :)
  Тези разминавания с „действителността“ са обяснени драматургично. Още в първия филм, ама ти нали следиш за други неща. :) :)

  П.П. И на теб да кажа, като и на Бла, като видя написано велоцираптор и ми се приаква. :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 10:49

  Във филма има отлично обяснение защо динозаврите са различни от реалния им външен вид – това обяснение си го имаше и в първата книга. Реално погледаното, клонингите са генетично манипулирани и допълвани с чужда ДНК версии на древните животни, не техни копия.

  Отговор

 • lammoth
  2015-06-12 at 11:29

  Дринов, задник такъв, знаеш че съм дипломиран геолог /палеонтолог :) и познанията са ми предостатъчни ( без да се хваля).

  И да, велоцираптор е на български (колкото и да ви се сере), а доколкото си спомням са „използвали“ ДНК на жаба и други влечуги (за да изглеждат по-страшни и комерсиални). На мен ми се искаше да използват ДНК на птици за да може динозаврите да са по-близки до реалните, все пак това е поп-културен филм, който набива съвсем друга представа за динозаврите за поколения наред. Така това не се превръща в Jurassic World, а просто в DNA Monster World.

  Жалко, защото този филм можеше да има съвсем по-друга стойност.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 11:40

  Точно така, Ламоте, обясни му, плс., за пустия велоцираптор, тъй като споря с него по темата от не-знам-кога. :) Иначе за променената ДНК на динозаврите: на мен това ми работи супер и е добро извинение защо животните изглеждат различно от постоянно променящите се палонтологични реконструкции (не съм дипломиран палоентолог, но от дете съм маниак на темата).

  „Джурасик свят“ е чудесен fun, освен това прави доста креативно намигване към „птичия“ мотив още в началото. 😉 Не забравяй и че именно Алън Грант лансираше идеята за еволюиралите в птици динозаври още в първия филм.

  Отговор

 • 2015-06-12 at 11:48

  @lammoth
  Метай се на велоципеда и дим да те няма! :) Зубър! :) :)

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 12:14

  стига спорове, доверете се на експерта

  https://www.youtube.com/watch?v=3-uIJ-vP4bs

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 12:23

  Той го казва на английски – не се брои. :) По тази логика правилното е трайсирътопс, не трицератопс.

  PS Предполагам, че си го пуснал само за майтапа и изглежда, сякаш издребнявам, но истината е, че просто съм от малкото на брой хора на тази планета, които мразят „Приятели“.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 12:33

  аааааа мадафака……това е Сериалът, знам ги наизуст и пак си ги гледам като ги засека тук там.

  П.П почвам Унищожителите

  П.П.П вярно на тая тема и таковахме таковата

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 12:40

  Лошо няма бе, нека :) Дай отзив после за „Унищожителите“.

  Отговор

 • Riddick
  2015-06-12 at 14:20

  изгледах го с интерес…… като им чета коментарите е пилотен епизод на неосъществен сериал….но все едно, отдавна ми беше мерак да си го примомня.

  обаче стана време за оперативка и ми секнаха глъдката

  Отговор

 • UZUMAKI
  2015-06-12 at 14:21

  Живот си живееш, ей.

  Отговор

 • SirStevancho
  2015-06-12 at 20:19

  ПХАХАХАХАХХАХА…. Дипломиран физик бил…. Само си те представям как си тръгваш от прожекцията с „Пффф, ДНК на жаби, не на птици… Лайнари…

  Аз така си излезнах на Вълкът от Уолстрийт. Като икономист си казах, бе ааааайде беее, кво ме прайте тука на малоумен!

  Евала!

  Отговор

 • Satyr73
  2015-06-13 at 00:56

  @SirStevancho 06/11/2015 at 23:20
  „Прав си, няма да си кривя душата. Като казах, че “вадиш речниците”, имах предвид буквално, че вадиш речници. Съжалявам, аз така правя, като споря с някого – вадя речници, книги, 3-4 тома на Макиавели, сравнявам, задрасквам, пак сравнявам, пак задрасквам. Как да стигне иначе хората като теб, дето го могат, а аз – не. Това е. Колкото комуто е дадено, на някои ви е повече, другите се опитваме да се намърдаме. Съжалявам, че ти засегнах егото, мерси за вица с баничките, така не съм се смял от години! Благодаря ти, че с няколко реда ми показа колко съм зле съм се ориентирал, че и хич не се бъзикам. Стана ми криво, че съм тъпоумен, сдухах се, смятам сега да ходя да гледам “Време разделно”. Може да съм глупав и да не ми е дадено, ама па – чуСтвам, поне ако порева – ше се доближа до нивото на мисленето ти.

  п.п. Дай на децата да хапнат в Чиния. Знам, че звучи налудничаво и много тарикатско, ама ние – тъпаците от нета – все по-просто Апваме.“

  Хахахах не съм се смял от месеци така, като го прочетох…жесток си! Евала пич!
  Но понеже им бях пуснал именно първата Спилбърковата класика на Юрския парк и малкия така се бе захласнал та забрави къде се намира и на всичкото отгоре изля бозата на сестра си.А аз някъде в мътното ми съзнание си спомнях, че има нещо което се подлага, /Чиния/ ама пуста глава тъпа не достига до този велик извод…та ето сега се занимавам отново да чистя копчетата от коричките на баницата с това писане.А и не стига че е пълно с баница навсякъде, ами и боза мамка му и прасе.
  Трудно е да трудно е да си на мое място…:)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-06-21 at 15:28

  Егати – поредната коментарна сеирница, която бях забравил… и която си припомних с кеф :)

  Отговор

Коментирайте