Scream Queens

Въпреки че сериалът „Scream Queens” се върти из периферията ни от доста време насам и дори представлява известен интерес за част от екипа ни – заради имената на Райън Мърфи и Брад Фалчук („American Horror Story”, „Glee”) и серийния убиец в сюжета, не заради студентско-момичешката тематика, досега все не намирахме време да ви го представим.

Плюсът на закъснението ни са натрупалите се рекламни материали, сред които пълният трейлър, който излезе преди около 2 седмици – идеален за запознаване със „Scream Queens”. Честно казано, нас не ни грабна истински, но също така не ни е отказал от сериала и стига да има повечко кръв, все още смятаме да му дадем шанс есента. Веднага след пълния трейлър е един по-кратък вариант, който обаче се справя доста добре с представянето (набързо) на главните героини.

http://www.youtube.com/watch?v=-FtenR69qmk

http://www.youtube.com/watch?v=wIlpcIalAno

За да сте в час, а и защото доста ни зарадваха, ето и първите два тийзъра, в единия от които дори виждаме Ема Робъртс. Както се очакваше, не са кой знае колко информативни, но за сметка на това напомнят за особения стил на Мърфи и не съвсем типичното му чувство за хумор.

http://www.youtube.com/watch?v=cQ_AIyP67eY

Завършваме с последния важен рекламен ъпдейт, който всъщност е най-нов – клип от снимачната площадка, в който Мърфи и младите му звезди обещават, че в „Scream Queens” ще има достатъчно хумор и кръв за феновете. Ще видим… След клипа може да видите и официалния синопсис на сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=FpoChDen9lc

Момичетата от „Kappa House” умират за нови членове, а университет „Уолъс” е разтърсен от серия убийства. „Kappa House” е най-престижното сестринство, което се управлява с железен юмрук (в розова ръкавица) от „Queen Bitch” Шанел Оберлин (Ема Робъртс, „American Horror Story: Freak Show”, „Писък 4”). Но когато декан Мунш (Джейми Лий Къртис, „Хелоуин”, „Мъглата”), която мрази „Kappa House”, обявява, че всеки може да кандидатства за сестринството, не само елитът, облечен като дявола сериен убиец започва да всява хаос и ужас – убивайки по една жертва всеки епизод. Отчасти черна комедия, отчасти хорър, „Scream Queens” е съвременен вариант на класическа кримка, в която всеки герой има мотив да е убиецът… или може да се окаже следващата кървава жертва.

Scream Queens” е сериал на Райън Мърфи, Брад Фалчук и Иън Бренан, а в главните роли ще видим Ема Робъртс, Джейми Лий Къртис, Леа Мишел, Кики Палмър, Насим Педрад, Ник Джонас, Оливър Хъдсън, Ариана Гранде, Скайлър Самюълс, Диего Бонета, Били Лорд и Абигейл Бреслин.

Първият сезон ще се състои от 15 епизода, които ще се излъчват тази есен по Fox.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не знам, според мен изглежда доста добре. Жанрово точен и очевидно с много препратки и намигвания към стари слашъри 🙂