Preacher

Следим развитието на „Preacher“ от години (още откакто беше кинопроект) и чинно отразявахме по-любопитните неща, които се случваха около него, но едно от най-важните неща – кастинга на самия Проповедник, го пропуснахме. Новината ни стоя няколко седмици в OneTab, но така и не стигнахме до нея. В последствие бе обявен официалният старт на снимките на пилотния епизод и си казахме, че това е идеалният момент да поправим пропуска си и да наваксаме, но уви, не било „писано”.

Още по-необяснимо е, че преди няколко дни излезе и първата официална снимка от сериала, представяща Проповедника и Гъзоликия (Arsеface) и отново почнахме да се размотаваме. Вчера обаче, докато понеделнишки тъгувахме по почивните дни, бяхме притиснати от колега и приятел и нямайки накъде да мърдаме, най-накрая се захванахме да си свършим работата.

След това лирично встъпление, ето и съществената част. За изпълнител на главната роля на Проповедника в подготвяния от Сет Роугън, Еван Голдбърг (като сценаристи, режисьори и продуценти) и Сам Катлин (като „шоурънър”) сериал „Preacher“ беше избран Доминик Купър, а заедно с неговото име бе обявено и това на Луси Грифитс, която влиза във все още неуточнена роля. Двамата се присъединяват към вече известните ни Рут Нега (Тюлип), Иън Колети (Гъзоликия), Джоузеф Гилгун (Касиди), Елизабет Пъркинс (Вила) и У. Ърл Браун (Хюго Руут).

Повече подробности за героите може да откриете в новините ни до момента, а сега може да видите една снимка, ознаменуваща началото на снимачния период и запознаваща ни с творческото участие на оператора Бил Поуп, както и споменатия по-горе официален кадър – първия ни поглед към Проповедника и Гъзоликия.

Проповедника

Проповедника и Гъзоликия

Създаден по изключително популярния комикс на Гарт Енис и Стив Дилън, „Preacher“ разказва за тексаския проповедник Джеси Къстър, който (след като се свързва със странна душевна сила, избягала от Рая и наречена Genesis) придобива способността да принуждава хората да правят всичко, което каже. Заедно с добре въоръжената му бивша приятелка Тюлип и непрестанно пиещия ирландски вампир Касиди, Джеси потегля на праведно и изпълнено с насилие пътешествие из страната в опит (буквално) да открие Бог.

Премиерата на „Preacher” е предвидена за 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *