Suicide Squad

Евала на режисьора Дейвид Ейър, който следва примера на Зак Снайдър и редовно ни снабдява с информация и официални визии от филма си, като по този начин не оставя разни отвратителни папарашки снимки с телефон да ни развалят удоволствието от първата ни среща с героите.

След като разкри предизвикалата истински бум нова визия на Жокера, Ейър представя и първия ни официален поглед към (по-голямата част от) останалите членове на суперзлодейския тим „Suicide Squad”, които работят за правителството на САЩ в замяна на редуциране на присъдите им.

членовете на „Suicide Squad”

Нека да кажем кого виждаме на снимката. От ляво надясно, „първи ред седнали”: Слипнот (Адам Бийч), Капитан Бумеранг (Джай Кортни), Енчантрес (Кара Делевин), Катана (Карън Фукухара), Рик Флаг (Джоуел Кинеман), Харли Куин (Марго Роби), Дедшот (Уил Смит), Килър Крок (Адеуале Акинуйе-Агбаже) и Ел Диабло (Джей Ернандес).

Ако трябва да отличим някого, това несъмнено ще бъде Харли Куин – Марго Роби изглежда фантастично в ролята. Също така ни радват Катана и Енчантрес, както и Килър Крок и Ел Диабло.

Дали защото Уил Смит е звезда или в отговор на няколкото изтекли неофициални снимки на Дедшот (които ние с огромен кеф пропуснахме), но в допълнение Дейвид Ейър разпространи и отделна визия на героя.

Дедшот

Така, в пълен костюм, Уил Смит ни изглежда яко – на по-горната снимка, където се вижда лицето му, не ни радва толкова, но и не ни и дразни, както си мислехме първоначално.

Завършваме с това, че ако следите новините ни по темата, значи сте забелязали, че в общата снимка има няколко липси. Това са Виола Дейвис (Аманда Уолър), Айк Баринхолц (д-р Хюго Стрейндж), Реймънд Олубоуале (Кинг Шарк) и Common, който ще изпълнява мистериозна роля, която засега остава скрита. Разбира се, липсва и Джарет Лето (Жокера), но него вече сме го виждали.

Защо тези хора липсват от снимката все още не е ясно, а възможностите са прекалено много (някои от тях абсолютно тривиални), за да спекулираме. Скоро ще ги видим и тях, сигурни сме, само трябва да почакаме още малко.

Режисьор на „Suicide Squad” е Дейвид Ейър, а в ролите са Джаред Лето, Уил Смит, Марго Роби, Джай Кортни, Джоуел Кинеман, Виола Дейвис, Адеуале Акинуйе-Агбаже, Кара Делевин, Джим Парак, Адам Бийч, Джей Ернандес, Карън Фукухара, Common, Айк Баринхолц, Реймънд Олубоуале, Скот Истууд и други.

Премиерата на „Suicide Squad” е насрочена за 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Харли Куин също със татуси (видими по краката), явно за да match-не визията на Жокера. Въпросът е как с такава патаклама от злодеи ще се справят да напишат фокусирано действие, без да оставят половината герои като второстепенни.

  2. Мисля, че Аманда Уолър, Д-р Стрейндж, Жокера и т.н ги няма на снимката, защото не са част от Отряда.

    Миста’ Джей, Харли и Енчантрес ще „откраднат шоуто“ във филма, според мен.

  3. Изглеждат страхотно, дори и умерено досадния и леко бездарен Джай Кортни, което си е едно малко постижение само по себе си…

  4. @Дринов
    Вярно е за Кортни…

    П.С. Да не повярваш че ще го кажа, но Уил Смит изглежда можи би най префектно от всикчи.
    Мен най ме кефи мацката долу…