Майкъл Шанън

Уважаваме Майкъл Шанън заради разнообразието на образи, в които се превъплъщава и заради безкомпромисния избор – очевидно е, че няма нищо против да изиграе всичко, стига да му звучи интересно и предизвикателно, а с това да предизвика и интереса на публиката.

Наскоро стана ясно, че сред „бъдещите творчески планове” на актьора са: първо – филма на Меридит Данлък (сценарист и режисьор) „State Like Sleep”, с участието на Ребека Хол и Бен Фостър, в който героинята се опитва да открие истината за двойния живот на знаменития си съпруг след неговото самоубийство (не е ясно дали Шанън ще е съпругът или следовател/психолог в помощ на вдовицата). Очаква се снимките да започнат през юли.

И второ: режисьорката Шифра Кембъл работи заедно с Матиас Швайгхофер и Нуми Рапас по трилъра „The Price”, в който обезумяла майка на отвлечено дете разбира, че бившият й партньор е в основата на престъплението и трябва да се справи със ситуацията, когато той се оказва измамен. Реализационният период на филма е предвиден за септември. Така че няма какво да го мислим Шанън – ще очакваме филмите с негово участие през 2016…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *