Сериалът „The Walking Dead“, у нас известен като „Живите мъртви“, с всеки следващ сезон надскача и изпочупва всякакви рейтинг рекорди, а и оценките за епизодите продължават да са предимно хвалебствени. Предвид този неспирен и феноменален успех, едва ли беше някаква кой знае каква изненада новината, че сериалът, вдъхновен от едноименния комикс на Робърт Къркман, ще бъде успоредно следван от spin-off, също предвиден за телевизионния екран.

Вече видяхме краткия тийзър на „Fear The Walking Dead“, който почти нищо не показа и едва загатна за това, което ни очаква през лятото, когато ще бъде премиерата. Скоро вероятно ще видим и по-адекватни кадри от проекта, но преди това: вчера беше разпространена новината, че актрисата Елизабет Родригес се е присъединила към ТВ-хоръра. За нея не можем да кажем много (работила е със светила като Майкъл Ман, Робърт Родригес и Стивън Содърбърг, но няма нито един истински хит зад гърба си, да не говорим пък за наистина запомнящо се участие), нито за героинята й (източниците мълчат относно естеството на персонажа, който тя ще изиграе), така че коментарите ще запазим за момента, когато имаме нещо конкретно, което си струва да бъде обсъдено или анализирано.

Fear The Walking Dead“ ще е предистория и ще се фокусира върху началото на епидемията, превърнала света в затънал в разруха постапокалиптичен оазис за ордите зомбита, бродещи из него. Чакаме го с нетърпение, което е повече умерено, отколкото крайно, но все пак си е нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *