Перфектният ритъм 2

Дори и най-големите почитатели на музикалните филми в екипа ни не са сред феновете на „Перфектният ритъм” и на предстоящото му продължение, което тръгва в кината този петък, но не защото филмите са напълно лишени от качества (напротив, за разлика от много подобни заглавия, те са направени със сърце и голяма доза самоирония), а просто защото не са нашето предпочитано филмово блюдо.

Наясно сме обаче, че поредицата има огромен брой почитатели (доказателство е финансовият резултат на втория филм в САЩ) както по света, така и у нас, затова решихме да представим на вниманието на феновете възможност да спечелят за себе си и за свой приятел вечеря и билети за филма, осигурени от Форум Филм България.

Ето какво трябва да направите, за да спечелите: запишете на видео свое изпълнение на The Cup Song – песента на Ана Кендрик от „Перфектният ритъм”, която се превърна в световен хит (с продадени над 2,5 млн. копия) и предизвика хиляди аматьорски кавъри – и го качете в специалното приложение във Facebook на Форум Филм, където може да откриете и допълнителни подробности за играта. Победителят, който ще бъде изтеглен на 01 юни, ще бъде този, чието видео е събрало най-много гледания.

Перфектният ритъм 2” тръгва по кината на 29 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Абе вие нормални ллис те?
    Кой ще иде да гледа тази тъпотия..
    Да го бехте направили с Лудия Макс това…

  2. @heinrich

    В момента готвим същото с Лудия макс, в изпълнението ще трябва да забиваш с пламтяща китара обаче.

  3. супер, за Джурасик Свят ще направя клип как ме преследва тъщата, а за Е7 ще позирам по меч

  4. @Начев
    Къф ти е проблема… давай направо две китари.. ще разцепвам отвсякъде…
    Пръв съм… и си приготви големи количества „газолин“….. щото ще ги харча яко….