Много лесно се откриват новини в света на киното – те извират непрестанно, но появи ли се нещо ново от Педро Алмодовар, се събужда отново трепетното чувство на „очакването с кеф”. И с неговите творби е същото, както с творенията на Уди Алън – гледат се задължително (може и по няколко пъти), независимо от това дали сме във възторг или не-чак-толкова! Затова с удоволствие ви предоставяме поглед към снимачната площадка на „Silencio”.

Ема Суарес, Адриана Угарте и Педро Алмодовар

Silencio

Цветно и вдъхновително, нали?! Откриваме лек автобиографичен елемент в прическата на героинята – не може да отречете, че така представени заедно с неуморния Педро, двамата доста си приличат! Главните роли в „Silencio” са поверени на Ема Суарес и Адриана Угарте, участват още Инма Куеста, Роси де Палма, Натали Позо, Пилар Кастро, Дарио Грандинети, Даниел Грао, Хоакин Нотарио и Бианка Парес. Във фокуса на историята е бурния живот на Джулиет, проследявайки я в продължение на 30 години – от 1985 до наши дни…

Прекрасно е, че Алмодовар се завръща към своята „запазена територия” – филми за жени, с великолепно изградени женски образи, и знаем добре какъв майстор е на драматичните истории, затова очакваме с нетърпение да ни разкаже „най-лошите неща”, които се случват на неговата нова героиня заради… мълчанието.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *